UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARCELONA RESMEN ÇILDIRDI!.. DEPLASMANDA 8-0 KAZANDI!.. PEKİ ARDA NE YAPTI?..

BARCELONA RESMEN ÇILDIRDI!.. DEPLASMANDA 8-0 KAZANDI!.. PEKİ ARDA NE YAPTI?..

BARCELONA RESMEN ÇILDIRDI!.. DEPLASMANDA 8-0 KAZANDI!.. PEKİ ARDA NE YAPTI?..

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 34. haftasında Barcelona deplasmanda Deportivo'yu 8-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

La Liga'da son 4 haftadır galibiyet alamamasının ardından Deportivo deplasmanında farklı kazanan Barcelona'da 4 gol atan Luis Suarez öne çıkan futbolcu oldu.

Deportivo'ya karşı baştan sona sahada üstün taraf olan Barcelona'nın gollerini Luis Suarez (Dk. 11, Dk. 24, Dk. 53, Dk. 64), Ivan Rakitic (Dk. 47), Lionel Messi (Dk. 73), Marc Bartra (Dk. 79) ve Neymar (Dk. 81) kaydetti.

Bu sezon tüm turnuvalarda oynadığı 48 maçta toplam gol sayısını 49'a çıkartan Luis Suarez, Barcelona'nın Brezilyalı eski futbolcusu Ronaldo Nazario'nun 1996-1997 sezonunda attığı 47 gol istatistiğini geçti. La Liga'da 30 golü bulunan Suarez, gol krallığı yarışında 1 maç eksiği bulunan Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun 1 gol arkasından ikincilikte yer aldı.

SUAREZ: BİZ İNSANIZ, MAKİNE DEĞİLİZ

Uruguaylı futbolcu, Deportivo maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Atılan tüm bu goller, zor bir dönem geçiren takıma yardım etmek ve 3 puan almak için. Önemli olan bu. Biz insanız, makine değil. Hata yapabilir ve kötü bir maç oynayabiliriz. Bugünkü maç, hiç olmadığı kadar birlik içinde olduğumuzu gösteriyor." dedi.

ARDA TURAN YEDEK BEKLEDİ

Bu arada gastrit sorunu yaşayan ve takımının dünkü antrenmanına çıkmayan Arda Turan, bugünkü maçta Barcelona'nın kadrosunda yer alsa da teknik direktör Luis Enrique'nin tercihiyle oynatılmadı. Luis Enrique orta sahada yaptığı değişikliklerde 59. dakikada Iniesta'nın yerine Sergi Roberto'yu, 71. dakikada da Busquets'in yerine Rafinha'yı oyuna aldı. Barcelona'da sakat olmamasına rağmen Aleix Vidal'ın da kadroya alınmaması, dikkati çekti.

ATLETİCO MADRİD, TEK GOLLE KAZANDI

La Liga'da lider Barcelona'nın en yakın takipçisi Atletico Madrid, zorlu Athletic Bilbao deplasmanından 3 puanı Fernando Torres'in (Dk. 40) golüyle aldı. La Liga'da son 10 maçta 7. golünü atan 32 yaşındaki Torres, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi öncesinde formda olduğunu gösterdi. Atletico Madrid'in defanstaki önemli futbolcusu Diego Godin ise maç esnasında sakatlandı. Karşılaşmanın 10. dakikasında sağ bacağından sakatlanan ve değiştirilen Godin'in, 27 Nisan'da Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e karşı oynanacak ilk maça yetişmesinin şüpheli olduğu bildirildi.

La Liga'nın bitimine 4 hafta kala Barcelona 79 puanla liderliğini sürdürürken, aynı puanı bulunan Atletico Madrid averajla 2. sırada yer alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  barcelona  deportivo