UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MÜZİSYEN ATTİLA ÖZDEMİROĞLU, YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!..

ÜNLÜ MÜZİSYEN ATTİLA ÖZDEMİROĞLU, YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!..

ÜNLÜ MÜZİSYEN ATTİLA ÖZDEMİROĞLU, YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!..

Ünlü Müzisyen Attila Özdemiroğlu hayata gözlerini yumdu. 73 yaşındaki sanatçı, kanser tedavisi görüyordu.

Hayatını kaybeden usta müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun tedavi gördüğü Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nden yapılan açıklamada, “Mehmet Attila Özdemiroğlu, 2014 yılından beri yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle hastanemiz yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteyken çoklu organ yetmezliğiyle doktorlarımızın tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir” denildi.

73 yaşında hayatını kaybeden usta müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun tedavi gördüğü Şişli Florence Nightingale Hastanesi tarafından yazılı açıklama yapıldı. Hastane yöneticilerinden Dr. Okan Özçeker tarafından yapılan açıklamada, “Ünlü söz yazarı ve bestekar sayın Mehmet Attila Özdemiroğlu, 2014 yılından beri yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle hastanemiz yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteyken çoklu organ yetmezliğiyle doktorlarımızın tüm tıbbi müdahalelere rağmen 20.04.2016 tarihinde saat 09.30'da hayatını kaybetmiştir. Özdemiroğlu ailesinin sözlü basın açıklaması yapılmasını kabul etmemesi hassasiyetiyle yazılı basın bildirisi uygun görülmüştür” denildi.

Cenaze töreni yarın

Ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun son yolculuğuna yarın uğurlanacağı açıklandı.

Ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan müzik adamı Attila Özdemiroğlu’nun cenazesi, yarın Levent Afet Yolal Camisi’nde İkindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Ölüm haberini alır almaz hastaneye gelen ünlü müzik adamının yakın dostlarından müzik yapımcısı İzzet Öz, hastanede gazetecilere açıklama yaptı. Öz, yaptığı açıklamada, "Ani olmadı. Aslında Attila her zaman o kadar doluydu ki; birkaç gün önce yine hastanedeydik. Hatta benim üzerimde bu t-shirt vardı. Yanında da bir tane klavyesi vardı. Beraber çok güzel güldük, eğlendik. Hep müzikle doluydu. Benden ayrılırken son cümlesi ’İzzetçim daha yapacak çok şeyler var’ oldu. Attila Türkiye’de müzik anlamında çok büyük katkılarda bulunmuş, çok önemli bir insandır. Çok önemli bir müzik adamıdır. Her bakımdan bize çok yollar göstermiştir. Başımız sağ olsun. Sevgili Attila’mızı yarın İkindi namazı sonrasında Levent Camii’nden uğurlayacağız” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERattila özdemiroğlu  müzisyen