UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! SURVIVOR’IN HÜKMÜ, ‘EŞKIYA’YA SÖKMÜYOR!.. HAYAT ŞARKISI “BEN DE VARIM” DİYOR!.. VE SEDA SAYAN DA ESRA EROL’U GEÇTİ!..

RATING ANALİZİ! SURVIVOR’IN HÜKMÜ, ‘EŞKIYA’YA SÖKMÜYOR!.. HAYAT ŞARKISI “BEN DE VARIM” DİYOR!.. VE SEDA SAYAN DA ESRA EROL’U GEÇTİ!..

RATING ANALİZİ! SURVIVOR’IN HÜKMÜ, ‘EŞKIYA’YA SÖKMÜYOR!.. HAYAT ŞARKISI “BEN DE VARIM” DİYOR!.. VE SEDA SAYAN DA ESRA EROL’U GEÇTİ!..

Artık reytingler gelmeden Salı akşamının en azından 1. ve 2’incilerini tahmin edebiliyoruz. 

1. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), 2. Survıvor (TV8)…
Eşkıya, ortalıkta görünmediği zaman adada yüzler gülüyor ama Salı günleri ‘ada doğasına ya da coğrafyasına uygun olmayan bir şekilde sallanıyor…” Neyse, bu haftaki sarsıntı hafif atlatıldı.

İŞTE EŞKIYA'NIN VE SURVIVOR'IN RATINGLERİ

Dün, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, totalde 8.32 rating, 21.17 share, AB’de ise 9.55 rating, 22.47 share ile 1. oldu.
Survivor
ise, hemen Eşkıya’nın ensesindeydi, totalde 7.94 rating, 21.17 share, AB’de ise 8.32 rating, 20.42 share ile 2. oldu.
Survivor
’un, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi ciddi bir rakibe rağmen aldığı bu ratingler yine de “çok iyi” denecek cinsten…

"HAYAT ŞARKISI" TAKİPTE!..

Kanal D’nin “Hayat Şarkısı” dizisi,
totalde 5.15 rating, 13.49 share, AB’de ise, 5.79 rating, 13.85 share ile alıp, kendisine güvenerek, “motor” diyen yapımcılarını ve kanalını, bu Salı akşamı da mahcup etmedi. “Hayat Şarkısı”, hem totalde hem AB’de 3. oldu.

ONUN SLOGANI, "PORTAKAL ORDA KAL!.."

Fatih Portakal İle Fox Ana Haber,
dünkü Ana Haberler arasında hem totalde hem de AB’de, yine ilk 5 içinde yer aldı. Fatih Portakal İle Fox Ana Haber, totalde 4.27 rating, 16.92 share, AB’de ise, 4.44 rating, 18.02 share ile 4. sıralara yerleşti. 

MÜGE ANLI VE ZUHAL TOPAL...

Türk televizyonlarının kendi kategorilerindeki iki iddialı programı, Müge Anlı İle Tatlı Sert (ATV) ve Zuhal Topalla (FOX TV), tutturdukları rotada, sağdan soldan yükselen seslere hiç kulak asmadan, yollarına devam ediyorlar. Müge Anlı İle Tatlı Sert, dün 3.5 rating, 27.18 gibi oldukça iyi bir share ile totalde 6. sıraya yerleşti. AB’de ise 3.17 rating, ve yine 24.45 gibi çok çok iyi bir share ile 10. oldu. 

UMUT İLE HANİFE!..

Evlilik programı ‘Zuhal Topal’la, locanın iki renkli konuğu Umut ve Hanife ile bu haftaya geçen haftadan çok daha iyi başladı. Umut ile Hanife’nin evlenip evlenmeyeceğini merak edenler, ekran başına kilitlenmiş durumdalar. Zuhal Topal’la dün totalda 3.03 rating, 16.5 share ile 12’inci oldu.

VE SEDA SAYAN DA, ESRA EROL’U GEÇTİ!..

Seda Sayan, çok başarılı bir manevrayla, Esra Erol’u totalde kaç gündür geride bırakmayı başarıyor.

Seda Sayan, son derece akıllı bir strateji uyguladı, Esra Erol’un totalde sürekli gerisinde kaldığı Zuhal Topal’la kavgasına dahil oldu ve sonunda total ratinglerde 3 gündür Esra Erol’u geride bırakmayı başardı.

Bu akıllı strateji de duyduğumuz kadarıyla hayat arkadaşı Erkan Çelik’in de katkısı büyük…

Ve hatta Seda Sayan dün totalde 18.53 share’e çıkıp 17’nci sırada yer alırken, Esra Erol ise bir altında 18’nci sırada ve 13.84 share’de…

Erkan Çelik, her ne kadar Seda Sayan’a  iş ve eş olarak faydalı oluyorsa (Ayrıca kendi işi de var, kendisi de Show Türk de başarılı bir TV programı yapıyor), belli ki Esra Erol’un yaptığı izdivaç işini direkt üstlenen (çünkü kendi işini gücünü bıraktı) eşi Ali Özbir’se o kadar zararlı oldu ki, son 3 ayda bu kadar dengeler değişti ve bir dönem izdivaç deyince akla gelen ilk isim olan  Esra Erol son sıraya düştü.

Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek… 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating analizi