UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ÖZDEMİR, SEVGİLİSİNİN PARTNERİNİ KISKANDI! SETE BASKINA GİTTİ! UÇANKUŞ TV'DE AÇIKLANIYOR!..

DEMET ÖZDEMİR, SEVGİLİSİNİN PARTNERİNİ KISKANDI! SETE BASKINA GİTTİ! UÇANKUŞ TV'DE AÇIKLANIYOR!..

DEMET ÖZDEMİR, SEVGİLİSİNİN PARTNERİNİ KISKANDI! SETE BASKINA GİTTİ! UÇANKUŞ TV'DE AÇIKLANIYOR!..

Dansla başlayan kariyerini Sana Bir Sır Vereceğim ile Kurt Seyit ve Şura dizileriyle devam ettiren Demet Özdemir, son olarak Çilek Kokusu dizisinde kamera karşısına geçmişti. Dizideki partneri Yusuf Çim’le kısa süre içinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncunun beraberliği önceki ay bitmişti. Kıskançlık kavgası yaşayan çift, yollarını ayırmıştı. 

Demet Özdemir, geçen haftalarda doğum gününü kutlamış ve bu sırada ayrıldığı sevgilisinden telefon beklemişti. Hayran olduğu Serkan Kaya’nın doğum gününe sürpriz yaparak katılmasına çok sevinen güzel oyuncu, yeni yaşına buruk girmişti. Yusuf Çim, bu arada Marmaris’te çekilen Hanımköylü dizisine başladı ve güzel oyuncu Gülsim Ali’yle kamera karşısına geçti.

YENİ PARTNERİ KISKANDI İDDİASI

Yusuf Çim, şehir dışına çıkınca sevgilisi Demet Özdemir’i çok özledi ve mesajlaşmaya başladığı sevgilisiyle barıştı. Demet Özdemir, birkaç gün sonra sosyal medyadan yeniden fotoğraflarını beğenmeye başladığı sevgilisinin yanına Marmaris’e gitti. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Yusuf Çim’le aşk tazeleyen Demet Özdemir, daha önce beraber çalıştığı “Hanımköylü”nün usta yönetmeni Mustafa Şevki Doğan’la da bir araya geldi. Mustafa Şevki Doğani Demet Özdemir’le fotoğrafının altına “Gelinim” yazdı. İddiaya göre Demet Özdemir, sevgilisi Yusuf Çim’in yeni partnerini kıskandı ve bu yüzden apar topar Marmaris’e gitti.

YOK BÖYLE TESADÜF!.. YENİ PARTNERLERLE İLGİLİ İLGİNÇ DURUM!..

 Öte yazndan Gülsim Ali, Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence’ye olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Demet Özdemir, yakında Furkan Palalı’yla “No: 309” isimli dizide başrol oynayacak. Furkan Palalı’nın geçen aylarda “Çıkış Yok” dizisinde Gülsim Ali’nin partneri olması ise yok böyle tesadüf dedirtti. 

BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet özdemir