UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN, DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN MODA DERGİSİ L'OFFICIEL'DE BOY GÖSTERDİ!..

TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN, DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN MODA DERGİSİ L'OFFICIEL'DE BOY GÖSTERDİ!..

TOP MODEL TÜLİN ŞAHİN, DÜNYACA ÜNLÜ İTALYAN MODA DERGİSİ L'OFFICIEL'DE BOY GÖSTERDİ!..

Dünyanın en saygın moda dergilerinden L'OFFİCİEL'in İtalyan edisyonu, Türkiye'nin uluslararası üne sahip top modeli Tülin Şahin'e 3 aylık özel sayısında 4 sayfalık yer ayırdı. 

Başarılı fotoğraf sanatçısı Serhat Hayri’nin objektifinden kareler eşliğinde Şahin’in kariyerini modaseverlere aktaran dergi, top modelden ‘Türkiye’nin moda efsanesi’ diye bahsetti.  Yazıda Tülin Şahin’in Cindy Crawford’a olan benzerliğinden söz edilerek ‘İki top modelin fotoğraflarını yan yana koyun, kimin kim olduğuna dair şüphe duyarsınız. Cindy Crawford ve Tülin Şahin'den bahsediyoruz. Hayatımıza 15 yıl önce 'Türk Cindy' olarak girdi ve o gün bugündür uluslararası başarıları devam ediyor. Bu kadar ünlü ve mesleğinin zirvesindeki birine benzetilerek çıkış yapan birisinden, kariyerinin devamında disiplin, çalışkanlık ve işine son derece saygı duyması normal şartlarda pek beklenmezdi. Ama o tam 15 yıldır kendi kariyerini uluslararası arenada en üst noktada sürdürmeye devam ediyor’ ifadeleri kullanıldı.

‘İstanbul’u temsil ediyor’

L’officiel İtalya’nın çekimleri Temmuz ayında İstanbul'da Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta yapıldı.  Dergide bunun sebebi ise ‘O 'Danimarka'da doğup büyümüş, Türkiye'nin uluslararası moda efsanesi', işte bu yüzden Tülin'i kendi evinde, ülkesinde fotoğraflamak istedik çünkü Türkiye'yi, İstanbul'u çok güzel temsil ettiğini düşünüyoruz’ cümleleriyle açıklandı. Şahin’in Ralph Lauren, Esprit, Pandora, Tommy Hillfiger gibi markalarla çalışmalarının anlatıldığı bölümde, modelin Haziran 2015’te çıkan ‘Her Daim Fit’ kitabıyla birlikte 14 tane çok satan çalışması olduğu vurgulandı.  Şahin’in Eylül’de beşinci sezonunu kutlayan Star TV’deki programı ‘Tülin Şahin’le Moda’ da ‘Ekranda bir moda dergisi’ yakıştırmasıyla herkese tavsiye edildi.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTÜLİN ŞAHİN  İTALYA  DERGİ