UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK POP MÜZİĞİNE "ŞAHANE BEN" İLE MERHABA DİYEN SELEN HANGİ ŞARKICIYLA DÜET YAPMAK İSTİYOR?..

TÜRK POP MÜZİĞİNE "ŞAHANE BEN" İLE MERHABA DİYEN SELEN HANGİ ŞARKICIYLA DÜET YAPMAK İSTİYOR?..

TÜRK POP MÜZİĞİNE "ŞAHANE BEN" İLE MERHABA DİYEN SELEN HANGİ ŞARKICIYLA DÜET YAPMAK İSTİYOR?..

Türk Pop Müziği sevenlere maxi single'ı "Şahane Ben" ile merhaba diyen Selen, en büyük hayallerinden birinin Demet Akalın'la ortak bir projede yer almak olduğunu söylüyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı maxi singleı Şahane Ben ile bir anda dikkatleri üzerine çeken yeni nesil popçu Selen, kariyerinin başında kendinden emin adımlarla ilerliyor. Dört şarkıdan oluşan maxi singleının çıkış parçası Şahane Ben e Deniz Akel yönetmenliğinde bir de klip çeken Selenin albümünün müzik direktörlüğünü ise Erhan Bayrak üsleniyor. Avrupa Müzik  etiketiyle müzik marketlerde yerini alan Şahane Benin albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısının sözleri Şebnem Sungur müziği ise Gökhan Tepe imzası taşıyor.

Müzisyen bir ailenin içinde küçük yaşlardan itibaren müzik ile büyüyen Selen, Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde gördüğü caz eğitimiyle yorumundaki farkı müzikseverlere hissettiriyor. Üniversite yıllarından bu yana devam eden bale ve latin dansları merakı ile kendini her anlamda geliştiren Selenin aynı zamanda kendine ait bir çok söz ve bestesi de bulunuyor.

Çocukluğundan bu yana müzikle iççice büyüyen Selen, kendini koyu bir Sezen Aksu hayranı olarak tanımlarken günümüz popüler müziğinden en çok Demet Akalını beğendiğini dile getiriyor.  Pek çok meslektaşının aksine cesur ve samimi yorumlarıyla dikkat çekerek Demet Akalının başarısı tesadüfi değil. Disiplin, çalışkanlık ve şarkıları seçerken ki hissi tartışılmaz derecede başarılı diyen Selen, en büyük hayallerinden birinin Demet Akalın ile ortak bir projede yer almak olduğunu söylüyor. 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselen  pop