UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİDEO HABER!..YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT VE FENERBAHÇE’NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN'E KOSOVA'DA YOĞUN İLGİ!..

VİDEO HABER!..YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT VE FENERBAHÇE’NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN'E KOSOVA'DA YOĞUN İLGİ!..

VİDEO HABER!..YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU HÜLYA KOÇYİĞİT VE FENERBAHÇE’NİN  EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN'E KOSOVA'DA YOĞUN İLGİ!..

Kosova'da 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde bu ülkeye gelen Türk sinemasının ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit?e Kosovalı hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Kosova'da bu yıl 7'ncisi kutlanan 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı etkinliklerine katılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, Kosova'da ilk defa açılan Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen resim sergisine katıldı. Kosovalı Türk ressamların eserlerinin yer aldığı karma sergiye usta oyuncu Hülya Koçyiğit yanı sıra Prizren asıllı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali şen, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı?nın hissedarı Nihat Özdemir yanı sıra çok sayıda üst düzey davetli katıldı.

Şen Türk işadamlarının yatırım yapması için elimden geleni yapacağım

DHA'ya konuşan Ali Şen, memleketi Prizren'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen ayrıca Kosova'da özellikle memleketi olan Prizren'de ilk defa Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosluğunun açılmasından dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Şen beraberinde çok sayıda Türk işadamıyla birlikte geldiğini ve burada yatırım yapmaları için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Nihat Özdemir Kosova'ya yatırımlarımız devam edecek

Kosova'daki Limak Havaalanı sahibi Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı?nın hissedarı Nihat Özdemir de, Kosova'da başta havaalanı olmak üzere, elektrik ve bunda benzer çok büyük yatırım yaptıklarını söyledi. Kosova'nın genç bir cumhuriyet olduğunu söyleyen, kendini hiçbir zaman Kosova'da yabancı olarak hissetmediğini söyledi burasının kendi memleketi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kosova'da çok sevildiğini ifade eden Özdemir, Kosova bizim ikinci memleketimiz dedi.

Hülya Koçyiğit Kosova'ya daha önce gelmediğim için kendimi yadırgıyorum

Kosova'ya daha önceden gelmediğinden dolayı kendini yadırgadığını söyleyen Koçyiğit 'burası adeta bır Anadolu şehri, her yerde Osmanlı eserleri var herkes Türkçe konuşuyor doğa mükemmel. Burada herkes tarafından sevilmek beni çok mutlu ediyor' ifadelerini kullandı.

Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosu Selen Evcit ev sahipliğinde sergiyi gezen, Koçyiğit ve beraberindekileri, eserleri tek tek incelediler.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

DHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHÜLYA KOÇYİĞİT  ALİŞEN