UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNI SAHNEDE RAKETİN KRALİÇELERİ MAÇA, AJDA PEKKAN İSE KONSERE ÇIKACAK! BÜYÜK BULUŞMA NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?..

AYNI SAHNEDE RAKETİN KRALİÇELERİ MAÇA, AJDA PEKKAN İSE KONSERE ÇIKACAK! BÜYÜK BULUŞMA NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?..

AYNI SAHNEDE RAKETİN KRALİÇELERİ MAÇA, AJDA PEKKAN İSE KONSERE ÇIKACAK! BÜYÜK BULUŞMA NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?..

Boğaz Köprüsü ve Kız Kulesi’ndeki gösteri maçlarıyla adını dünya çapında duyuran İstanbul’da, bu yıl şovun adresi Garanti Koza olacak. Ajda Pekkan kortta konser verecek, ünlüler maça çıkacak. İstinye Park’taki kura çekimini ise dünyada ilk kez halk yapacak.

2005 yılından itibaren Türkiye’nin adeta gündemini değiştiren TEB BNP Paribas İstanbul Cup, aynı zamanda kort dışı aktiviteleriyle bu yıl da adından söz ettirmeye devam edecek. Geçtiğimiz yıllarda Venus Williams, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki gibi dünya yıldızları Boğaz Köprüsü, Kız Kulesi, Esma Sultan Yalısı gibi tarihi ve turistik mekanlarda gösteri maçları yaparak hem turnuvayı, hem de İstanbul’u dünya çapında tanıtmıştı. Yine ünlü tenisçilerin katılımıyla Topkapı Sarayı’ndaki ‘elmas raket’ tanıtımı da unutulmazlar arasına girmişti. Bu sene yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle şehir merkezinde bu tip bir organizasyon tercih edilmezken, gösterilerin merkezi ağırlıklı olarak Garanti Koza seçildi. Boğaziçi kıyısında yarın yapılacak ‘Pink Carpet’ Açılış Partisi’nde yıldız raketlerle birlikte Ajda Pekkan ve Behzat Gerçeker Orkestrası sahne alacak. Ajda Pekkan, 24 Nisan’daki tekler ve çiftler final maçlarının arasında da korta çıkarak konser verecek. Aynı gün sürpriz isimlerin katılımıyla ünlüler tenis maçı da gerçekleştirilecek. Erkekler turnuvasının kura çekiminin yapılacağı 23 Nisan’da da çocukların katılımıyla ‘Küçük Kalpler’ aktivitesi planlandı.

İLGİNÇ KURA ÇEKİMİ TEB BNP

Paribas İstanbul Cup’ın bugün İstinye Park’ta yapılacak kura çekimiyle bir kez daha ezber bozulacak. Turnuva yöneticileri ile Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu’nun da katılımıyla saat 14.30’da başlayacak kura çekiminde tenisçilerin ilk tur eşleşmeleri, diğer turnuvalardan farklı olarak dünyada ilk kez halk tarafından belirlenecek.

10 YILDA NELER OLMUŞTU?

2005: Venus Williams ve İpek Şenoğlu, Boğaz Köprüsü üzerinde tenis oynadı.

2006: Anastasia Myskina, Sania Mirza, Anna- Lena Groenefeld ve İpek Şenoğlu’nun katılımıyla Kız Kulesi’nde gösteri maçı yapıldı.

2007: WTA CEO’su Larry Scott’un katılımıyla ‘elmas raket’ tanıtıldı. Topkapı Sarayı’nda Maria Sharapova, Elena Dementieva, Venus Williams ve Agnieszka Radwanska’nın katılımıyla Turnuva Balosu yapıldı.

2008: Dolmabahçe Sarayı’nda Elena Dementieva, Agnieszka Radwanska ve Nadia Petrova’nın katılımıyla Turnuva Balosu yapıldı.

2009: Arkeoloji Müzesi’nde Vera Zvonareva, Patty Schnyder ve Vera Dushevina’nın katılımıyla Turnuva Balosu yapıldı.

2010: WTA CEO’su Stacey Allaster turnuvaya geldi. İstanbul Cup’ta seyirci rekoru kırıldı.

2014: Caroline Wozniacki ve İpek Soylu, Esma Sultan Yalısı’nda gösteri maçı yaptı.

2015: Venus Williams, İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay, Boğaz Köprüsü’nde gösteri maçı yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERajda pekkan  tenis