UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Oya Doğan - Vatan Makaron

HALİT ERGENÇ'İ ÖZLEDİK!

Her yerde söylerim, bence aktör kelimesinin altını dolduran isimlerden biridir Halit Ergenç. Muhteşem Yüzyıl’dan beri ekrana ara verdi. İyi de yaptı. 4 sezon Kanuni Sultan Süleyman’ı oynadıktan sonra ne oynayacağı büyük merak konusuydu. Şimdi yeni projesine imza attı. O3 Yapım’ın kod adı Vatan Haini olan dizisinde bir kahramanı canlandıracak. Onu kudretli bir padişah olarak izledikten sonra ters köşe bir role alışmak zaman alırdı. O nedenle kahraman olması mantıklı! Proje Necati Şahin’e, senaryo Nuran Evren Şit’e ait. Okuyanlardan duyduğum kadarıyla son yılların en iyi senaryosundan biriymiş Vatan Haini. Bu heyecan verici. Ancak zamanın ruhuna uygun olacak mı, ondan çok emin değilim. O nedenle projenin tasarım aşaması her şeyi gösterecek. Kendi adıma Halit Ergenç’in ekranda olmasını özledim. O nedenle Vatan Haini’ni merakla bekliyorum.

Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın
46'LIK OLAYLAR!

Köşemizin sürekli tedarikçilerinden Haluk Zırh, bu kez de 46 Yok Olan dizisini mercek altına almış: Siz yağmurda ıslanmayan paltoyu yakalamışsınız, benim de gözüme çarpan şuydu: Murat, gece telefon ile birisini arıyor. Telefondan "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" diye cevap geliyor. Amcasının evine gittiğinde ise saat çok geç olduğu için amca "Bu saatte niye geldin, telefon etseydin" diyor. Murat da "Aradım, ama cevap alamadım" diyor. Amca, yanındaki hanımefendinin uykusu hafif olduğu için telefonunu sessize aldığını, onun için duymadığını söylüyor. Ancak sessize alınan telefonu aradığınızda, operatör "Aradığınız numaraya ulaşılamıyor" diye uyarmaz. Kolay gelsin..."

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde
MÜFİT CAN’DAN TEK KİŞİLİK OYUN

Müfit Can Saçıntı, önce “Arranan Adam” olarak çıktı karşımıza... Sonra kamera arkasına geçip, senaristlik ve dizi yönetmenliği yaptı. Saçıntı, ardından “Mandıra Filozofu” tiplemesiyle çektiği iki filmle hayran kitlesini daha da genişletti. Şov dünyasının esprili, yetenekli, bir o kadar da mütevazı adamı Müfit Can Saçıntı, yakında tek kişilik sahne şovuna başlayacak. TRT 1’in uzun soluklu dizilerinden “Seksenler”in yönetmeni, tek kişilik oyununun adını henüz kararlaştırmadı ama sahnede yapacakları belli. 
“Aramıza cam, perde, RTÜK, mütük girmeden seyredenimle, sevenimle yüz yüze olmak, göz göze gelmek istiyorum. Sahneye çıkmanın beni daha özgür, daha bağımsız kılacak. Başarırsam, burdan aldığım destekle, yapımcılık yapmak, yeni bağımsız filmler çekerek yoluma devam etmek istiyorum” diyen Müfit Can Saçıntı, önce turneye çıkacak, İstanbullularla ise sonbaharda buluşacak. Tek kişilik oyununun “Mandıra Filozofu”yla ilgisinin olmadığını vurgulayan Saçıntı, “Yine  güldürmek, güldürürken de düş gördürmek istiyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları