UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, TAYYAR IŞIKSAÇAN, RAHŞAN GÜLŞAN VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, TAYYAR IŞIKSAÇAN, RAHŞAN GÜLŞAN VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, TAYYAR IŞIKSAÇAN, RAHŞAN GÜLŞAN VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın

BU REKLAM KAÇ YAZAR?..
Gönül Yazar bu aralar yeni bir reklamda daha boy gösteriyor. Delikanlı, önce yeşil kıyafetli kıza 'yazıyor'. Yanında oturan diğer kişinin, o kızın ağabeyi olduğunu öğrenince, gazozdan aldığı serinlik ve ferahlık hissiyle hemen durumu toparlayıp 'O değil, arkadaki yeşilli kız' diyor, Gönül Yazar'ı işaret ederek... Metin çok zayıf. Nerede Gönül Yazar-Muazzez Abacı ikilisinin rol aldığı unutulmaz gofret reklamı, nerede bu! Boşuna dememişler, 'Gazoz olma, efsane ol' diye...
Tayyar Işıksaçan - Yeni Yüzyıl
SEZON FİNALİNE HAZIR MISINIZ?
TELEVİZYON dünyasında yaz dönemi için hazırlıklar had safhada. Haziran ayının ilk haftası mübarek ramazan başlayacak öncelikli hedef ramazan ekranı için. Bir yandan iftar diğer yandan sahur projeleri için mekanlar kadar, bu programların içinde yer alacak hocalar da çok önemli. Nihat Hatipoğlu bu klasmanda liderlik zirvesinde ki yerini bırakmıyor. Ömer Döngeloğlu, Necmettin Nursaçan, Mustafa Karakaş ve Fatih Çıtak ekranda en çok itibar gören isimler. Bu isimler arasında benim iki favorim var, biri Necmettin Nursaçan diğeri ise Fatih Çıtak.
KİRALIK AŞK FIRTINASI
Ramazan ayı boyunca bu isimleri ekranda daha sık göreceğiz ve dinleyeceğiz. Ramazan ayının kendi içinde önemli etkinlikleri vardır.Ramazan geldiğinde Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek ekranda olur. Geçenlerde bir telefon görüşmesi yaptık Mehmet Ali ile "Neden bir şey yapmıyorsun, çok oturdun evde deyince verdiği cevap muhteşemdi “Benim mevsimim henüz gelmedi. Ramazan gelsin, değişiklik olsun diye çarkıfelek yapacağım” serzenişinde bulundu. Bu arada kanallarda sezon finali yapmaya hazırlanan dizilerin yerine yeni projeler telaşı da var. Mayıs ayının ortası itibariyle bir çok dizi tadı damağında final yapacak. Yerlerini yazlık, bütçeleri düşük yeni projeler gelecek ekrana. Seyircinin sevdikleri devam edecek, etmeyenler yaz sonu arşiv raflarına kalkacak.
Sezon finali dedim de yazmadan geçmeyelim. Muhteşem Yüz Yıl Kösem bir yıl daha devam edecek, hem de kadrosu yenilenmiş şekilde. Bu sezon Elçin Sangu rüzgarı esti ekranda. Baş rolünü oynadığı Kiralık Aşk dizisi de önümüzdeki yıl ekranda olacak projelerden. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ yakında kamera karşısına geçecek ve yeni sezonda seyircisi ile buluşacak. Kenan İmirzalıoğlu bir sinema filminde oynamak istediği için dizi tekliflerine şimdilik pek sıcak bakmıyor. Kanal yöneticileri seyirciyi 2.5 ay yeni projelerle ile sıcak tutmak için sürprizlere hazırlanıyorlar.
Rahşan Gülşan – Sözcü
POYRAZ KÖTÜ ADAMINI KAYBETTİ

Duyumlarıma göre Limon Film, Kanal D ile ‘Poyraz Karayel’ dizisinin bir sezon daha yayınlanması için anlaşma yapmaya çalışıyormuş. Ama bu bence fazla hayalperest bir yaklaşım. Dizinin bu haliyle bırakın bir sezon daha, birkaç hafta daha yayınlanması bile o sevdiğimiz işe haksızlık olur diye düşünüyorum. Ethem Özışık gerçekten nefes kesen bir ilk sezon yazdı. Ama sonra tek başına yoruldu. Adam ne yapsın, her hafta uzun metrajlı bir film yazıyor sanki. ‘Poyraz Karayel’, geldiği noktada birkaç sıkıntı yaşıyor. Birincisi Poyraz karakterinin geçirdiği çok ama çok tatsız değişim… Poyraz hep kaybeden ama iyi bir insanken bir mafya liderine dönüştü. Dün yayınlanan bölümün fragmanından anladığım üzere bunu sorgulamaya başlıyor senaryo. Bir başka açmaz ise dizinin şu anda gerçek bir kötü karakterinin olmayışı. Tuhaf şekilde iki sezondur bizi hazırladıkları Adil Topal karakterini Macit Koper gibi bir ustaya emanet ettikten sonra karakteri harcayıp yerine Neşet karakterini getirdiler. Ne yazık ki bu karakteri canlandıran Tolga Güleç oyunculuk performansı açısından ne yazık ki bu rolün altında ezildi. Neşet karakteri güzel yazılıyor ama ne yazık ki ekrana bir karikatür olarak yansıyor. Yani uzun lafın kısası ‘Poyraz Karayel’ ne yazık ki böyle giderse bırakın gelecek sezonu, sezon sonunu bile zor görür. Ha, Sefer’in eksikliğinin verdiği hasarı da unutmuş değilim.
Sina Koloğlu - Milliyet Cadde
ÇİN LİGİ BİZDE!
Saran Group, Çin Süper Ligi yayın haklarını aldı. Dünyanın önde gelen ilk beş spor pazarlama firması. Türk televizyonlarında yayınlanan ulusal kablolu ve yerel kanallardaki spor içeriklerinin yüzde 50’den fazlası onda. Çin ligi çok konuşuluyor. Transfer değeri 150 milyon euro’yu geçti. 10 milyon euro’luk bonservisi olan futbolcuları peynir ekmek gibi alıyor. Bizden Demba Ba, Burak ve Ersan Gülüm mevcut. Gideceklerin listesi daha da kabarır. Çin Komünist Partisi “bu futbol oynanacak” demiş bir kere! Biraz ‘sirk gibi’ şu sıralar ama olsun, izlenmez mi maçları? Lig TV alır gibime geliyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları