UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. SALI ‘EŞKIYA’YLA SALLANIYOR!.. SURVIVOR AÇ-SUSUZ TAKİPTE!.. "HAYAT ŞARKISI" AYNI MAKAMDA DEVAM!.. RONALDO’NUN HIZI EKRANA YANSIDI!..

RATING ANALİZİ!.. SALI ‘EŞKIYA’YLA SALLANIYOR!.. SURVIVOR AÇ-SUSUZ TAKİPTE!.. "HAYAT ŞARKISI" AYNI MAKAMDA DEVAM!.. RONALDO’NUN HIZI EKRANA YANSIDI!..

RATING ANALİZİ!.. SALI ‘EŞKIYA’YLA SALLANIYOR!.. SURVIVOR AÇ-SUSUZ TAKİPTE!.. "HAYAT ŞARKISI" AYNI MAKAMDA DEVAM!.. RONALDO’NUN HIZI EKRANA YANSIDI!..

Türkiye'de salı akşamları ortaya çıkan 'Eşkıya", ne bulursa silip süpürüyor. ATV'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden söz ediyoruz.
Rating savaşında tartışmasız "kral"lığını ilan eden dizi dün akşam totalde 8.61 rating ve 20.98 share ile rakipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. AB'ye de bakarsak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için 8.31 rating ve 20.31 share rakamlarını görüyoruz.
Hem ataerkil hem anaerkil ailelerden oluşan Türk televizyon izleyicisi bu dizide kendini bulmuş gibi...
Eşkıya'nın hükmü bu gidişle daha devam edecek.

Gelelim Survivor'a!.. TV 8'in bu yarışma programı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi ratingleri tescillenmiş dizileri geçemiyor. Bu dün akşam da belgelendi. Survivor, eleme gecesi olmasına rağmen 8.02 rating ve 20.98 share ile totalde, 7.70 rating ve 19.59 share ile AB'de ikinci oldu. Ama sonuçlar çok iyi.

Sonradan rating savaşına katılan Kanal D'nin "Hayat Şarkısı" Total'de 5.60 rating ve 14.10 share, AB'de 6.13 rating ve 15.38 share ile "Salı akşamları ben de varım" dedi. Bu dizi yayına başladığı zaman Posta Gazetesi TV Yazarı Mesut Yar, boşuna "iş yapar" dememiş... "Hayat Şarkısı" izlendikçe ve özellikle aileleri toplu halde ekranın karşısında buluşturdukça, ratinglerini daha da yükseltecek gibi görünüyor.

"Fatih Portakal İle Fox Ana Haber", haber izleyicilerinin bu desteğini aldığı sürece hem totalde hem AB'de ilk 5 içindeki yerini koruyacak gibi görünüyor. "Fatih Portakal İle Fox Ana Haber" dün akşam 4.82 rating ve 15.93 share ile totalde, 3.94 rating ve 14.92 share ile AB'de 4. sırada yer aldı.  

Türk insanının futbolu sevdiği dev takımlar yeşil sahalara çıktığı zaman hemen belli oluyor.
3 Büyükler'in maçları dışında Avrupa'nın Real Madrid, Barcelona, Bayern Münich gibi takımlarının mücadeleleri, Türk televizyonlarında yayınlandığı zaman genellikle ilk beş içinde rating mücadelesinde oluyor.
Bunun bir örneği de dün akşam yaşandı. TRT1'de yayınlanan Real Madrid-Wolfsburg maçı AB'de beşinci oldu.
Kimbilir bunda Ronaldo’nun Türkiye’den aldığı hız etkili oldu. Ama Ronaldo, hızı gerçekten aldığını hat-trick yaparak kanıtladı.
Bu maç, totalde de 3.76 rating ve 9.31 share  ile yedinci sıraya yerleşti.

Yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster (totalde 3.36 rating ve 14.49 share) 12'inci, evlilik programı Zuhal Topal'la (totalde 3.31 rating ve 15.07 share) 13. olarak, salı günü de rating çizgilerini korudular.

 

Rating analizlerimiz devam edecek.

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRATING  rating  analiz