UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUN TUTKUNLARINA BÜYÜK MÜJDE! PLAYSTATİON 5'İN NE ZAMAN ÇIKACAĞI VE ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU!..

OYUN TUTKUNLARINA BÜYÜK MÜJDE! PLAYSTATİON 5'İN NE ZAMAN ÇIKACAĞI VE ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU!..

OYUN TUTKUNLARINA BÜYÜK MÜJDE! PLAYSTATİON 5'İN NE ZAMAN ÇIKACAĞI VE ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU!..

PlayStation 5 çıkış tarihi olarak 2018 yılı olarak hesaplandı. Özellikle PC oyunculuğunun getirmiş olduğu yüksek kalite beklentisinin yanında, yüksek çözünürlük beklentileri de her anlamda oyun konsolu dahilinde PlayStation 4 de beklentiler fazlası ile karşılamışa benziyor.

Sony PlayStaion 5 ile çıtayı bir kat daha fazla arttırmayı hedefliyor. Playstation 5 özellikleri arasında, oyunlar 4K (minimum 3840x2160) çözünürlüğünde çalıştırabilecek. HD televizyonlarda 4K teknolojisiyle yüksek çözünürlüklü oyunlar oynanabilecek. Bunun yanında PS5, Xbox One gibi televizyon, akış gibi işlevler sunan bir hepsi bir arada konsola dönüşeceği tahmin ediyor. PLAYSTATİON 5 NE ZAMAN ÇIKACAK

İşte PlayStation 5 fiyatı, grafik çözünürlüğü olarak video ve oyun sistemleri bakımından son yıllarda gelişim gösteren Full HD sistemlerinin yerine alan 4K formatında olacağı söyleniyor. Playstaion 5 özellikleri arasında 4K formatı da yer alabilir. O nedenle artık oyunlar daha canlı ve gerçekçi olacak. Renk uyumu muazzam ve görüntü kalitesiyle oyunlar seviye atlayacak. Oyun konsolları daha bir gelişmiş olacak ve oyunlar daha rahat bir şekilde oynanabilecek.  Konsollar, avcunuzun şekline göre tasarlanacak ve daha rahat tuş kullanım kolaylığı sağanacak. Multiplayer oyunlar daha hızlı açılacak ve daha rahat oynanabilecek. Grafiklerin artması ve 2018 dünyasında gelişecek oyun türlerinin de etkisiyle PlayStation 5 bomba etkisi yaratacağa benziyor.

AJANSHABER

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPlaystaion 5