UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ NIRVANA GRUBUNUN SOLİSTİ KURT COBAIN’İN YAŞAMI ÇİZGİ ROMAN OLUYOR!..

DÜNYACA ÜNLÜ NIRVANA GRUBUNUN SOLİSTİ KURT COBAIN’İN YAŞAMI ÇİZGİ ROMAN OLUYOR!..

DÜNYACA ÜNLÜ NIRVANA GRUBUNUN SOLİSTİ KURT COBAIN’İN YAŞAMI ÇİZGİ ROMAN OLUYOR!..

Dünyaca ünlü grunge rock grubu Nirvana'nın vokalisti Kurt Cobain’in yaşam öyküsü çizgi romana aktarılıyor.

'Kurt Cobain'i kim öldürdü?' çizgi romanı Ekim ayında piyasada 90'lı yıllara damgasını vuran dünyaca ünlü grunge rock grubu Nirvana'nın vokalisti Kurt Cobain’in yaşam öyküsü çizgi romana aktarılıyor. Efsane müzisyen, 5 Nisan 1994 tarihinde 27 yaşındayken yaşama veda etmişti.

Seattle’da gerçekleşen Emerald City Comicon‘da IDW Publishing tarafından düzenlenen panelde merak uyandıran bir çizgi romandan detaylar paylaşıldı. Kurt Cobain’in hayat hikayesini çocukluğundaki hayali arkadaşı Boddah’ın gözünden anlatacak olan 'Who Killed Kurt Cobain? (Kurt Cobain'i Kim Öldürdü?)' adlı çizgi roman ekim ayında piyasada olacak.

Nicolas Otero tarafından hazırlanacak olan çizgi roman, Fransız yazar Heloise Guay de Bellissen’in Le Roman de Boddah isimli kitabından uyarlanacak. Panelde konuşan Otero, Kurt Cobain’i ilk olarak 17 yaşındayken Nirvana’nın Paris’te verdiği bir konserde gördüğünü ve her şeyden çok etkilendiğini dile getirdi. Boddah karakterinin Kurt Cobain’in hikayesini anlatmak için çok doğru bir seçim olduğunu düşündüğünü vurgulayan Nicolas Otero, çizgi romanı hazırlarken yeniden 17 yaşına döndüğünü söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKURT COBAIN