UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGECAN ASLAN'IN KATİLİNE HİÇBİR YERDE GÖMÜLME İZNİ VERİLMİYOR! CENAZESİ ORTADA KALDI... CESEDİ KADAVRA OLARAK KULLANILABİLİR!..

ÖZGECAN ASLAN'IN KATİLİNE HİÇBİR YERDE GÖMÜLME İZNİ VERİLMİYOR! CENAZESİ ORTADA KALDI... CESEDİ KADAVRA OLARAK KULLANILABİLİR!..

ÖZGECAN ASLAN'IN KATİLİNE HİÇBİR YERDE GÖMÜLME İZNİ VERİLMİYOR! CENAZESİ ORTADA KALDI... CESEDİ KADAVRA OLARAK KULLANILABİLİR!..

Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin Adana'da da defnedilmesine izin verilmedi. Adana E Tipi Kapalı Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Altındöken'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra gece defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine gönderildi. Ancak Tarsus Belediyesi'nin izin vermemesi üzerine Altındöken'in cenazesi sabah saatlerinde özel bir araçla Adana'ya getirilerek devlet hastanesi morguna konuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken'in cenazesi, hala morgda bekletiliyor.

Yakınları ise Altındöken'in cenazesinin annesi Naciye Tan'ın Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy'de toprağa verilmesini kararlaştırdı. Belediyelerden cenaze aracı temin edemeyen Altındöken'in yakınları cenazeyi götürebilecek araç arıyor.

ÖZGECAN'IN KATİLİNİN ANNESİ: OĞLUMU NİYE GÖMMÜYORSUNUZ?

Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölen, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesi, 'Oğlum öldü, niye gömdürmüyorsunuz? Çöpe mi atayım?' diyerek gözyaşı döktü.

ÖZGECAN’IN KATİLİNİN CENAZESİNİ ANNEANNESİNİN KÖYÜ DE KABUL ETMEDİ: "DEVLETİN KADAVRAYA İHTİYACI VAR KADAVRA YAPSINLAR"

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesini anneannesinin köyü de kabul etmedi. Kocaköy Mahalle Muhtarı Rıfat Öcalan, cenazenin kadavra yapılmasını istedi.

Adana'da cezaevinde uğradığı saldırıda ölen, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi Tarsus’ta kabul edilmemesi üzerine tekrar Adana’ya gönderilince cenaze krizi yaşandı

Adana Devlet Hastanesi'nde bekletilen cenazeyi, annesi Naciye Tan, annesinin köyünde toprağa verilmesini istedi.

Kocaköy Mahallesi’ne haber gelmesi üzerine Mahalle Muhtarı Rıfat Öcalan mezarlığı kilitleyerek cenazenin mahallesinde gömülmesine izin vermeyeceğini söyledi. Öcalan, “İnsanlık suçu, canlı canlı insanın bileğini kesmek. Mezarlığa koymama gibi yetkisine sahibim. Bu köy benim. Bu köyde ben yaşıyorum. Ben Suphi’yi basında takip ettim, tanımıyorum. Annesi bu köyden değil. Bu köyden yakından uzaktan ilgileri yok. Ninesi bu köylü. Kadavra yapsın. Devletin kadavraya ihtiyacı var. Ben kabul etsem, yine bu köyden çıkarırız” dedi.

Sabah 03.30’da Tarsus Şehir Mezarlığına getirilen Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi, çeşitli bahaneler gösterilerek defnedilememişti. Adana'ya getirilen cenaze, yine bahaneler öne sürülerek defnedilemedi. Bunun üzerine aile savcılık ile görüşerek yardım istedi. Savcılık ise cenazenin defnedilmesi için Kocaköy Muhtarlığı ile görüştü.

Cenazenin bir kamyonet ile Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy'e götürülerek defnedilmesi bekleniyor. 

ÖZGECAN'IN KATİLİ ÖLDÜRÜLÜNCE ÇİKOLATA DAĞITTILAR

Adana’da bir grup vatandaş, Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altundöken’in cezaevinde öldürülmesi üzerine sevinçten kentin kalabalık bir alanında vatandaşlara çikolata dağıttı.

ÖZGECAN’IN KATİLİNİ ÖLDÜREN MAHKUMUN KARDEŞİ: 'AĞABEYİMLE GURUR DUYUYORUM'

Özgecan Aslan'ın katillerinden Suhpi Altındöken’i tabanca ile vurarak öldürdüğü ileri sürülen Gültekin Alan’ın Tokat doğumlu olduğu öğrenilirken, Alan’ın kardeşi Teyfik Alan ise ağabeyi ile gurur duyduğunu söyledi.

ESKİ CEZAEVİ SAVCISI: 'O, BİR CEZAEVİ GELENEĞİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLDU'

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken’in cezaevinde öldürülmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan eski Bayrampaşa Cezaevi Savcısı Necati Özdemir, “O, bir cezaevi geleneğini yerine getirmiş oldu” dedi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZGECAN ASLAN  DAVA  CİNAYET