UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAVALAR BOZUYOR! METEOROLOJİ'DEN ÖNEMLİ YAĞIŞ UYARISI YAPILDI! DETAYLAR HABERİMİZDE!..

HAVALAR BOZUYOR! METEOROLOJİ'DEN ÖNEMLİ YAĞIŞ UYARISI YAPILDI! DETAYLAR HABERİMİZDE!..

HAVALAR BOZUYOR! METEOROLOJİ'DEN ÖNEMLİ YAĞIŞ UYARISI YAPILDI! DETAYLAR HABERİMİZDE!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre; ülkenin büyük bölümünde Perşembe gününe kadar gök gürültülü ve yer yer kuvvetli yağışlar görülecek. Yetkililer, vatandaşları; ani sel,su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı uyardı.

Pazar günü yurt genelinde yağış mevcut. 11 Nisan Pazartesi günü Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Mersin, Karaman, Aksaray, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin dışındaki illerde yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışlı hava, 12 Nisan Salı günü de etkisini sürdürecek. Bu kez Çanakkale, İzmir, Manise, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla, Antalya dışındaki yerlerde yağışlar aynı şekilde devam edecek.

13 Nisan Çarşamba günü Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Antalya parçalı bulutlu, Isparta, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli çok bulut olacak. Ülkenin diğer illerinde yağışlar etkili şekilde sürecek.

14 Nisan Perşembe ise Hatay’da gök gürültülü olmak üzere Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum, Ağrı, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kılıs, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Muş yağışlı. Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Sivas, Kayseri, Niğde, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Sivas çok bulutlu olacak. Doğu ve Güneydoğu’da kalan diğer illerde ise yağış devam edecek. Ülkenin batıda kalan illerinde parçalı bulutlu hava hakim olacak.

CİHAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13