UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NUN JURİ KADROSUNDA OLDUĞU EİB MODA TASARIM YARIŞMASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU!..

MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NUN JURİ KADROSUNDA OLDUĞU EİB MODA TASARIM YARIŞMASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU!..

MODACI CENGİZ ABAZOĞLU'NUN JURİ KADROSUNDA OLDUĞU EİB MODA TASARIM YARIŞMASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU!..

Ünlü modacı CENGİZ ABAZOĞLU, “İnanılmaz yetenekli gençler var. 500 katılım arasından ilk 3’ü seçmek bizi çok zorladı… 10 genç tasarımcı arkadaşımı da kazanmış olarak görüyorum.”

EİB Başkan yardımcısı ve EİB Moda Tasarım Yarışması Jüri Başkanı Burak Sertbaş, “Gençleri tebrik ediyor ve moda sektörüne yeni soluk getirecek olan gençleri EİB olarak sonuna kadar destekliyorum”

EİB Başkanı Emre Kızılgüneşler, “Geçen yıl temamız “Göç”tü  Bu yıl “Varoluş İnanılmaz yaratıcı, yaptığı işe saygı duyan genç tasarımcılarla bir arada olmaktan mutluyum.“

Tekstil sektörüne yeni genç tasarımcılar kazandırmak amacıyla 11.si düzenlenen Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nda 500 kişilik rekor katılımın eleme sonucunda 10 yetenekli genç tasarımcı birincilik için yarıştı…

Organizasyonunu ve koreografisini Öner Evez’in yaptığı, 11.Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması defilesi sonunda 1. Orkun Sevim, 2. Özge Gülen, 3.  Ufuk Akkaya oldu… “Varoluş” temasını tasarımlarına yansıtan en başarılı 3 tasarımcı para ödülünün yanı sıra yurtdışında eğitim ve burs alma hakkına sahip oldu.

“Varoluş” teması ile yola çıkılan yarışmanın jüri üyeleri : Burak Sertbaş, Cengiz Abazoğlu, Gül Ağış, Deniz Berdan, Özlem Kaya, Simay Bülbül, Hande Çokrak, Sibel Arna, Ceyda Balaban, Raf Stesmans ve Lara Sayılgan.

Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı, 2016 - 2017 Sonbahar Kış Kadın ve Erkek Hazır Giyim koleksiyonlarıyla, 10 yetenekli genç tasarımcının kıyafetlerinin yarıştığı defile, İzmir Container Hall da gerçekleşti.

Argun Jan Beştepe, Bengisu Demir, Burak Dahan, Emre Pakel, Furkan Erdoğan, Harun Çifçi, Necla Candan Tulğa, Orkun Sevim, Özge Gülen, Ufuk Akkaya’nın finalist olduğu tasarım yarışmasının 1. Si 15.000TL., 2. Si 10.000TL., 3.’ye ise 5.000TL. teşvik ödülü verildi…  Ayrıca kazananlar yurtdışında eğitim ve burs alma hakkına da sahip oldu…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREİM  MODA  ÖDÜL