UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MAYMUNA BENZİYORSUN” DAVASINDA ÜNLÜ OYUNCU 4 YILLIK HAPİS CEZASINDAN BAKIN NASIL KURTULDU?..

“MAYMUNA BENZİYORSUN” DAVASINDA ÜNLÜ OYUNCU 4 YILLIK HAPİS CEZASINDAN BAKIN NASIL KURTULDU?..

 “MAYMUNA BENZİYORSUN” DAVASINDA ÜNLÜ OYUNCU 4 YILLIK HAPİS CEZASINDAN BAKIN NASIL KURTULDU?..

Rus Tatiana’ya attığı mesajlar nedeniyle şarkıcı Dilan’ın 4 yıla kadar hapsi istenmişti. Dilan’ın “Bir daha yapmam” sözü üzerine davacı şikâyeti çekti.

Şarkıcı, manken ve dizi oyuncusu Gönül Dilan, evlilik planları yaptığı Celal adındaki nişanlısının geçen yıl kendisini aldattığını öğrendi.

Nişanlısı, Rus Tatiana İ. ile birlikte olduğunu itiraf etti. Nişanlısının özür dilemesine rağmen kıskançlık krizine giren oyuncu, telefon numarasına ulaştığı Tatiana İ.'ye "100 dolarlık o... Ben senden kat kat güzelim. Maymuna benziyorsun. Nişanlım seni sevmiyor" şeklinde mesajlar attı.

Rus kadın savcılığa şikâyette bulundu. Gönül Dilan hakkında hakaret ve tehdit suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada hâkim, tarafların barışması için 5 dakika ara verdi. Mahkeme koridorunda Tatiana İ. ile Gönül Dilan avukatlarıyla birlikte bir süre konuştu. İki kadın, hâkime barıştıklarını söyledi.

MAHKEMEDE İTİRAF ETTİ

Sanık Gönül Dilan, kendisine edilen hakaretler nedeniyle mesajları yazdığını belirterek, "Beraatımı istiyorum" dedi. Tatiana İ. ise hakaret ve tehdit olaylarının sanık tarafından kendisine yöneltildiğini belirterek, "Ancak ben şikayetimden vazgeçiyorum" dedi.

Hâkim, şikayetten vazgeçilmesi üzerine sanık Dilan aleyhine açılan davanın düşmesine karar verdi. Tatiana İ.'nin, Dilan'ın "Bir daha rahatsız etmeyeceğim" sözleri üzerine davasından vazgeçtiği belirtildi.

Ümit Uzun / Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDilan  maymun ceza