UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OĞUZHAN KOÇ YEDİĞİ İÇTİĞİ AYRI GİTMEDİĞİ İBRAHİM BÜYÜKAK’IN GALASINA NEDEN KATILMADI?..

OĞUZHAN KOÇ YEDİĞİ İÇTİĞİ AYRI GİTMEDİĞİ İBRAHİM BÜYÜKAK’IN GALASINA NEDEN KATILMADI?..

OĞUZHAN KOÇ YEDİĞİ İÇTİĞİ AYRI GİTMEDİĞİ İBRAHİM BÜYÜKAK’IN GALASINA NEDEN KATILMADI?..

Son dönemde birbirinden ünlü komedyenlerin arasında kendine hatırı sayılır bir yer edinen İbrahim Büyükak, hem senaryosunu Zeynep Koçak ile yazıp hem de başrolünde oynadığı 'Küçük Esnaf ' isimli filmin galasında ev sahipliği yaptı.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi, yakın arkadaşlarını ilk filmlerinin galasında yalnız bırakmadı. Eser Yenenler, Seda Bakan, Murat Boz, Fettah Can, Murat Dalkılıç, Emre Belözoğlu, Burak Kut ve Sıla gibi ünlü isimler İbrahim Büyükak’ı yalnız bırakmadı.

“ÇOK EĞLENCELİ BİR İŞ ÇIKARDIĞIMIZA İNANIYORUZ”

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Zeynep Koçak, “Çok eğlendik çekimler sırasında, her gün sete giderken büyük bir coşkuyla uyandık. Her günün sonunda içimize çok sindi” dedi.

“SETTE ÇOK BÜYÜK KAVGALAR ETTİK, BURAYA ZORLA GETİRİLDİM”

Gupse Özay’ın esprili bir dille yaptığı: “Ben hiç memnun değilim, hiç keyifli değildi. İbrahim Bey’le görüşmüyoruz, sette çok büyük kavgalar ettik. İnanılmaz rahatsızım. Buraya zorla getirildim. İlaçlarla ayakta duruyorum” açıklaması herkesi kahkaya boğdu.

'32 YILDIR BEKLEDİĞİMİZ GALA'

Galaya katılan Eser Yenenler, Küçük Esnaf filmi ile ilgili, "32 yıldır beklediğimiz bir galaydı" diyerek arkadaşı İbrahim Büyükak'ın heyecanını paylaştı.

ESKİ SEVGİLİSİYLE KARŞILAŞMAMAK İÇİN GALAYA KATILMADI

Gala öncesi en merak edilen soru ise Oğuzhan Koç‘un geceye katılıp katılmayacağıydı. Bilindiği üzere Zeynep Koçak ile 8 yıl süren ilişkisini bitiren Koç, Yağmur Tanrısevsin‘le yeni bir aşka yelken açmıştı. Eski ekip arkadaşlarının çoğu galaya gelerek Büyükak ve Koçak’a destek olurken Oğuzhan Koç galaya katılmadı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13