UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DELİORMANLI FİLMİNİN ANKARA GALASI BİRCE AKALAY’SIZ YAPILDI!..

DELİORMANLI FİLMİNİN ANKARA GALASI BİRCE AKALAY’SIZ YAPILDI!..

DELİORMANLI FİLMİNİN ANKARA GALASI BİRCE AKALAY’SIZ YAPILDI!..

1 Nisan’da vizyona giren ünlü yönetmen Murat Şeker’in son filmi ‘‘Deliormanlı’’nın ekibi Ankaralılardan büyük ilgi gördü.

Türk Sineması’na yeni bir soluk getirecek olan bir boksörün hayatından bir kesitin anlatıldığı “Deliormanlı” sinema filminin yönetmeni Murat Şeker ‘’10. filmimde madalyonun öbür tarafını çevirme vakti gelmişti Deliormanlı ile sınırları zorlayan bir film çektik. 

Farklı türüyle öncülük edeceğini düşünüyoruz. Filmimizi Ankaralı arkadaşlarımızla hep beraber izledik tepkiler memnun edici umarız bu şekilde devam eder’’ dedi.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” 1 Nisan 2016 da sinemaseverlerle buluştu.

Başrollerini Sarp Levendoğlu (Deliormanlı Savaş Türkyılmaz), Birce Akalay (Haber spikeri Hülya Yiğit), Gürkan Uygun’un (Tahsin Kara) oynadığı, Danny Williams (Tommy Dixon), Ünal Silver (Faruk Hoca), Altan Gördüm (Bob Fisher), Sema Poyraz (Nezaket Anne), Derya Şensoy (Yeşim) ve Murat Serezli’nin (Doktor) gibi isimlerin de rol aldığı film de “Deliormanlı” lakaplı Avrupa Şampiyonu bir boksörün yaşadığı inişli çıkışlı hayatı aksiyon, dram ve aşk dolu maceralarla konu ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13