UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR'DA YILMAZ MORGÜL SÜRPRİZİ!..

SURVIVOR'DA YILMAZ MORGÜL SÜRPRİZİ!..

SURVIVOR'DA YILMAZ MORGÜL SÜRPRİZİ!..

Survivor 2016'da heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Kıyasıya mücadelenin devam ettiği Survivor 2016'da kritik eleme bir hayli gergin geçti.  Survivor 2016'da ünlüler takımında Atakan ve Nagihan birleşme kararı aldı ve en az oyu alan Yılmaz Morgül adaya veda etti. Morgül'ün elenmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Atakan Yılmaz tarafından adı söylenen Yılmaz Morgül rakipleri arasında en az oyu alarak birleşmeye haftalar kala adaya veda etti. Morgül ünlüler oy sıralaması SMS sonuçlarına göre 7. çıktı.

YILMAZ MORGÜL FENA PATLADI

Yılmaz Morgül eleme adayı olarak Atakan ismini söyleyince fena patladı. Morgül, Ada Konseyi'nde Atakan'a yönelik, 'Son iki haftadır kısa film festivali var. Bir aydır görüşmüyorum niye hala Yılmaz Morgül üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun. Başına taktığın  şeyi yüzüne tak. İlle çok güçlüler gelecekmiş. Burası olimpiyat yeri mi? Senin için herkes sana hizmet etme noktasında olması gereken kişiler. Ne münasabet efendim. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım.' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyılmaz morgül  survivor