UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! MUHTEŞEM ÜÇLÜ ‘KIRGIN ÇİÇEKLER, SURVIVOR, PARAMPARÇA’ İŞ BAŞINDA! “AŞK YALANI SEVER”, NASIL BAŞLADI? VE ZUHAL TOPAL’LA!..

RATING ANALİZİ! MUHTEŞEM ÜÇLÜ ‘KIRGIN ÇİÇEKLER, SURVIVOR, PARAMPARÇA’ İŞ BAŞINDA! “AŞK YALANI SEVER”, NASIL BAŞLADI? VE ZUHAL TOPAL’LA!..

RATING ANALİZİ! MUHTEŞEM ÜÇLÜ ‘KIRGIN ÇİÇEKLER, SURVIVOR, PARAMPARÇA’ İŞ BAŞINDA! “AŞK YALANI SEVER”, NASIL BAŞLADI? VE ZUHAL TOPAL’LA!..

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da zirvedeki isim değişmemiş ve ‘Survivor’ hem totalde hem de AB grubunda ilk sıraya yerleşmiş.

Yarışma totalde 7.94 rating 20.84 share, AB’de ise 8 rating 21.95 share alarak zirveyi bu hafta da kimselere bırakmamış...

“KIRGIN ÇİÇEKLER”İN GÖZÜ ZİRVEDE!..

Pazartesi günlerinin zirveye en büyük adaylarından olan “Kırgın Çiçekler”, geçtiğimiz haftaki yerini korumuş ve totalde 7 rating 20 share ile 2. sırada yer alırken, AB’de ise 5 rating 13 share ile 3. sıraya konmuş.

Dizinin totalde aldığı sonuçlar dikkat çekerken, ‘Survivor’ ile girdiği kıyasıya yarış da gözlerden kaçmıyor değil...

“PARAMPARÇA” YARIŞTA TAM GAZ!..

Erkan Petekkaya’lı “Paramparça”, dün yine farkını ortaya koymuş ve ‘muhteşem üçlü’ (Survivor, Kırgın Çiçekler ve Paramparça) arasında iddiasını bir kez daha konuşturmuş...

Totalde geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da 3. sırada bulunan dizi, 6 rating 15 share almış. AB’de ise dizi 5 rating 14 share ile 2. sırada.

Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmasından sonra “ratingleri düşer” düşüncesini son 2 haftada aldığı sonuçlarla yok eden “Paramparça”, şüphesiz önümüzdeki haftalarda da ‘muhteşem üçlü’ arasındaki iddialı gidişatını sürdürecek...

“AŞK YALANI SEVER”DEN TEHLİKELİ BAŞLANGIÇ!..

Buse Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven gibi isimleri kadrosunda barındıran “Aşk Yalanı Sever”, dün Fox Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi...

2 rating 5 share ile totalde  21. olan dizi, AB grubunda ise 1.68 rating 4.45 share ile 23. sırada yer almış...

İlk bölümüyle ekranlara gelen dizi, iyi bir başlangıç yapamamış. Önümüzdeki haftalarda ise toparlansa da ne ölçüde olur bilinemez. Sıkı rakipleri olduğu da bir başka gerçek. Bakalım dizi, önümüzdeki haftalarda bu süreci nasıl atlatacak?..

“ZUHAL TOPAL’LA” FARK YARATIYOR!..

Dün “Zuhal Topal’la” izleyenleri ‘yine’ ekranlara kilitlemeyi başarmış.

Olumlu olumsuz tüm eleştirilere aldığı sonuçlarla yanıt veren program, dün totalde 2.92 rating 15.58 share alarak 13. sıraya yerleşmiş.

Kendi saatinin birincisi olmanın ötesine giden “Zuhal Topal’la”, PT (Prime Time)da yayınlanan birçok dizi ve programa kafa tutmaya devam ediyor, alkışlanmalı...

“YEŞİL DENİZ” İDDİASINI KONUŞTURUYOR!..

Trt1 ekranlarında yayınlanan “Yeşil Deniz”, geçtiğimiz haftaki yerini korumuş ve AB grubunda 3 rating 8 share ile 5. sıraya yerleşmiş.

Trt1’in dikkat çeken dizilerinden olan “Yeşil Deniz”, şüphesiz önümüzdeki haftalarda da istikrarını sürdürecek...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  tv  analiz