UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜ TV YILDIZI 80 YILLIK KÖFTECİYİ SATIN ALDI! ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

HANGİ ÜNLÜ TV YILDIZI 80 YILLIK KÖFTECİYİ SATIN ALDI! ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

HANGİ ÜNLÜ TV YILDIZI 80 YILLIK KÖFTECİYİ SATIN ALDI! ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

TV dünyasının ünlü ismi Okan Karacan Edirne, Uzunköprü'de tam 80 yıldır faaliyet gösteren "1936 Uzunköprü Köftecisi"ni satın aldı

Geleneksel mutfağımızın ürünleri, zincirleşerek ülke geneline yayılıyor. Yabancılara göre daha uygun koşullarda franchise veren yerli zincirler, yüksek ciro potansiyeliyle girişimcilerden yoğun talep görüyor, zira, Türkiye'de dışarıda yeme-içme alışkanlığı her geçen gün artıyor. Dışarıda yemek artık lüks değil, ihtiyaç. Ayrıca sosyalleşme aracı haline aldı. Ancak hala yolun başındayız. Bu alanda yatırımcı ve girişimciler için çok cazip fırsatlar var. Örneğin yakın zamana kadar köftenin fastfood sektöründe layıkıyla değerlendirildiğini söylemek mümkün değildi. Oysa bugün hijyen koşullarına uygun bir şekilde köfte hazırlayan ve bunları konforlu, şık restoranlarda sunan markalarımız var. Bunlar arasında yerelden ulusala geçiş yapmaya çalışanlar özellikle dikkat çekiyor.

Para dergisinin haberine göre Edirne, Uzunköprü'de tam 80 yıldır faaliyet gösteren "1936 Uzunköprü Köftecisi"nin TV dünyasının ünlü ismi Okan Karacan tarafından satın alındığı bilgisine ulaşıldı. Ancak Uzunköprü Köftecisi'nin üçüncü kuşak sahibi Mustafa Alsat yeni dönemde de şirketin yönetiminde olacak. Şirket oldukça iddialı bir büyüme planı hazırlamış. Bize gelen duyumlara göre, İstanbul'da birkaç ay içinde ilk şube Levent bölgesinde açılacakmış. Bu örnek bir şube olacak ve konsepti yeni açılacak restoranlara örnek oluşturacakmış. Uzunköprü Köftecisi bir yandan kendi şubelerini açarken aynı zamanda franchise verecekmiş.

Uzunköprü Köftecisi, Mustafa Alsat'ın dedesi Çanakkale gazisi Abdulkadir Alsat tarafından kurulmuş. Vefatından sonra köftecilik önce oğlu Yaşar Alsat'a geçmiş. Torun Mustafa Alsat, şimdi yerel markasını ulusal pazara çıkarıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKAN KARACAN