UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ ÜNLÜLER EK İŞ YAPIYOR? KİMLER, HANGİ ALANDA TİCARETE EL ATTI?..

HANGİ ÜNLÜLER EK İŞ YAPIYOR? KİMLER, HANGİ ALANDA TİCARETE EL ATTI?..

HANGİ ÜNLÜLER EK İŞ YAPIYOR? KİMLER, HANGİ ALANDA TİCARETE EL ATTI?..

Magazin dünyasının ünlü isimleri sadece sanatlarını icra etmiyorlar. Kameraların arkasında bambaşka işler yapıyorlar. Ünlülerin kimi kebapçı, kimi inşaatçı kime de pastacı. Bunları sizin için araştırdık.

Ünlülerin ek işlerini açıklamaya Megastar Tarkan’la başlıyoruz. Tarkan’ın birkaç yıl önce  İstanbul’da bir petrol istasyonu satın aldığı söyleniyor. Doğa ile iç içe olmayı seven Tarkan’ın  organik tarım yaparak hormonsuz meyve sebze yetiştirdiği de biliniyor.

Ajda Pekkan, sanat yaşamına vardığı damgayı gündelik hayata da taşıyor. Süperstar kendi tasarımlarının satıldığı giyim mağazalarının sahibi.

Bülent Ersoy’la devam ediyoruz.. Diva’mızın sizi çok şaşırtacak bir ek işi var.Söylenenlere göre; sahip olduğu 9 vinç ve 1 dozeri inşaatlara kiralayan Ersoy, ayrıca bir sauna işletiyormuş. Başarılı sanatçının bu yatırımlardan doğan aylık gelirinin yaklaşık 20 bin lirayı bulduğu iddia ediliyor. Bülent Ersoy’un kazandıklarının büyük kısmını mücevherlere harcadığı da biliniyor.

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu da tekstil sektörüne el atmış. Ancak onun mağazası Amerika’da..

Yaptığı yemek ve tatlı tariflerini sürekli sosyal medyada paylaşan Bergüzar Korel, kurabiyeci dükkanı açtı.

Bergüzar Korel’den sonra Pelin Karahan da ticarete atıldı. Çocukluğundan beri pasta yaptığını söyleyen ünlü oyucu, kafe açmak için kolları sıvamış bile.

Erkan Petekkaya da yatırımını yemek sektörüne yaptı. Bir restoran açtı. Mutfağını aşçılara emanet etse de zaman zaman dostları için kebap yapıyor. Bir de ünlü oyuncu, alışveriş merkezi sahibi. Şişli’de sosyete pazarı kurdu. Bu pazarda organik bitkisel ürünler, tekstil, hediyelik eşya, kozmetik, bujiteri ve ev tekstili satıyor. Ayrıca Etiler’de bir kasap dükkanı var.

Hazal Kaya da mutfaktaki hünerlerini sergilemek için bir restoran açmaya karar verdi. Katıldığı yemek kursundan sertifikasını alan Kaya, İstanbul’un tarihi bir semtinde dükkan arıyor.

Ek iş yapan ünlüler denilince akla ilk gelen isimlerden bir diğeri de Emrah. Ünlü şarkıcının yaklaşık 100 tane apartman dairesinin olduğu ve hemen hepsini kiraya verdiği söyleniyor. Emrah’ın Beşiktaş’ta bir spor salonu işlettiği de biliniyor.  Sevilen şarkıcı, iş hayatında oldukça başarılı. Emrah’ın en büyük isteği mutlu bir yuva kurabilmekti ona da geçtiğimiz sene Sibel Kirer ile evlenerek ulaşmıştı. Emrah,  Elyasa'nın doğmasıyla ikinci kez babalık heyecanını yaşadı.

Ebru Destan ise bir süre önce emlakçılığa el atmıştı. Destan, emlak sektöründe çalışmalar yapmıştı.

Bir diziyle ünlenen ve ardından işadamı İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan, iki kızı olduktan sonra bebek ürünlerine merak saldı. Geçtiğimiz yıl  bu hayalini gerçekleştirdi Yasemin Hanım.

Mehmet Aslantuğ’un ise Bodrum’da villa ve arsa alım satımı yaptığı söyleniyordu. Yani kısacası, ünlüler geleceklerini garanti altına almak için başka sektörlere el atmış durumda!.. Aslında, film ve müzik sektörünün durumunu göz önüne aldığımızda onlara hak vermemek elde değil..

İvana Sert, kendini tamamen modaya vermiş durumda hem yorumlarıyla modaya yön veriyor hem de tasarladığı ürünleri kendi mağazasında satıyor..

Nejat İşler’in bodrum Gümüşlükte sahaflık yapıyor.  Küçük bir dipnot; ünlü olmadan önce de sahaflık yapıyordu Nejat İşler..

Ozan Güven’in ise Beşiktaş’ta bir ayakkabı mağazasının olduğu biliniyor.

Gülben Ergen Üç çocuk annesi Gülben Ergen’in, yıllardan beri kazandığı parayı, taksi plakalarına yatırdığı konuşuluyor. Taksi plakalarının değerinin yaklaşık 500 bin TL olduğu günümüzde Ergen’in 60 plakası olduğu iddia ediliyor..

Serdar Ortaç birçok meslektaşı gibi iş hayatında da başarılı olmak için kolları sıvayan ünlülerden. Gençliğinde babasının torna atölyesinde çalışan sanatçı, 1979’da kurulan ve plastik enjeksiyon alanında faaliyet gösteren ‘Sertaç Kalıp Atölyesi’ni satın aldı. Ortaç işiyle ilgili, “Babamın atölyesinde torna tesviyecilik yaptım. Şimdi de bildiğim bir işe atılmak istedim. Ben hem müzik dünyasında hem de ticarette tornacıyım. Tarkan müzik dünyasının ne kadar ‘Megastar’ı ise ben de tornacısıyım!” açıklamasında bulunmuştu.

Ekranların popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıdı. Dizi ve sinema filmlerinden kazandığı tüm gelirini ‘Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri’ ve ‘İstron Elektronik Teknolojileri’ adlı iki firmaya yatıran başarılı oyuncu, annesi ve babasıyla kurduğu şirketin yurt dışına açılmasını sağladı. Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan’da şubeler açan Büyüküstün, şimdi de gözlerini Ortadoğu’ya çevirdi.

UÇANKUŞ ÖZEL 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlüler  ek işleri