UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA SANATÇI NECO VE ÖMÜR GEDİK’İN AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTIĞI GECEDE BÜLENT ERSOY’LA İLGİLİ BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!..

USTA SANATÇI NECO VE ÖMÜR GEDİK’İN AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTIĞI GECEDE BÜLENT ERSOY’LA İLGİLİ BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!..

USTA SANATÇI NECO VE ÖMÜR GEDİK’İN AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTIĞI GECEDE BÜLENT ERSOY’LA İLGİLİ BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!..

İstanbul gecelerinin adından sıkça söz ettiren mekanlarından Kalamış Paysage’de ünlüler geçidi yaşanmaya devam ediyor. Bu Cuma gecesi de Neco ve Ömür Gedik rüzgarı esti Kalamış'ın sahillerinde...

Gecenin açılışını yaparak yerli yabancı şarkılardan oluşan  zengin repertuarıyla sevenlerine keyifli dakikalar yaşatan Ömür Gedik güzelliğiyle de göz doldurdu.

ÖMÜR GEDİK SAHNEDE AÇIKLADI;

Ömür Gedik, magazin basınını günlerce meşgul eden Bülent Ersoy ile olan polemiğinin bittiğini şu sözlerle açıkladı;

“Bu bir 1 Nisan şakası değildir. Sayın Diva’mız ile sürtüşmemiz birbirimizi öperek sona erdirdik. Kendisini çok seviyor ve sayıyorum…”

Ömür Gedik; Bu arada da az önce gazeteden arandığını Türk Pop Müziği’nin bir başka efsane ismi Aydın Tansel’i kaybettiğimizi öğrendiğini söyleyerek, salonu hınca hınç dolduran misafirlerden ona kocaman bir alkış göndermelerini istedi…

Ayrıca gecede ünlü tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu stand up gösterisiyle konukları kırıp geçti.

NECO; “AŞK İNSANIN TA KENDİSİDİR!”

İlerleyen saatlere damga vuran müziğin efsane İsmi Neco,  Bodrumdan sonra ilk defa Kalamış Paysage’de sahne alırken TRTmüzikle yüzyılın aşk şarkıları üzerine yapılan söyleyişi üzerine;

Size göre aşk nedir? diye sorulduğunda;

 Neco Bey,-”Aşk insanın ta kendisidir” diyerek uzun bir aradan sonra Kalamış Paysage Restaurant’ın denizle bütünleştiği bir sahnede sevenleriyle özlem giderdi.

Sanatçının katıldığı tüm yurtiçi ve yurtdışı; yarışma, konser, temsil, konferans, panel, tv programları, yardım içerikli konserler ile kulüp ve dernek çalışmaları kendisine 150’nin üzerinde ödül kazandırırken  müzikallerden dizilere, film müziklerinden kendi şarkılarına, 50 yıla yayılan yerli yabancı eserlerle konuklarını büyüledi.

Kalamış Paysage Restaurant’ın muhteşem gala konukları arasında ünlü televizyoncu Metin Uca ve tiyatro sanatçıları da eğlenceye renk kattı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbülent ersoy  ömür gedik