UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRCE AKALAY İLE SARP LEVENDOĞLU ÇİFTİ BOŞANIYOR MU? ÇIKAN AYRILIK HABERLERİNE YANIT GELDİ!..

BİRCE AKALAY İLE SARP LEVENDOĞLU ÇİFTİ BOŞANIYOR MU? ÇIKAN AYRILIK HABERLERİNE YANIT GELDİ!..

BİRCE AKALAY İLE SARP LEVENDOĞLU ÇİFTİ BOŞANIYOR MU? ÇIKAN AYRILIK HABERLERİNE YANIT GELDİ!..

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay çifti, ‘Küçük Ağa’ dizisinde tanışıp önceki yaz nikâh masasına oturmuştu.

Evlendikleri günden beri haklarında ayrılık haberleri çıkan çift, son olarak Murat Şeker’in “Deliormanlı” filminde kamera karşısına geçmişti.

Geçen cuma seyirciyle buluşan ilk filmlerinin galasında ünlü çift, oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

Ancak ne olduysa filmin galası sonrası düzenlenen after partide oldu. İddiaya göre gala sonrası düzenlenen partiye ünlü çift Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın tartışması damgasını vurdu. Bir anda kavgaya tutuştuğu belirtilen çift birbirlerine ağır sözler söyledi. İkilinin basın danışmanları tarafından mekânın balkonuna götürüldüğü ifade edildi.

 Birkaç gün sonra bir davette görüntülenen Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay, kavga iddiasını yalanladı.

Daha sonra ünlü çift, beraber filmin promosyon çalışmaları kapsamında Güneri Cıvaoğlu’nun “Şeffaf Oda” programına katıldı ve mutlu aile tablosu çizdi.

Ancak Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun bu mutlu görüntüsü uzun sürmedi. Çift, cumartesi akşam saatlerinde Rumelihisarı’nda gittikleri bir balıkçıda şiddetli bir kavgaya tutuştu.

Yan masadakilerin iddiasına göre bir ara Birce Akalay gözyaşlarına boğuldu ve eşine “Artık yapamıyoruz, ayrılalım” dedi.

Ünlü çift, basının kapıda olduğunu öğrenince, mekândan el ele ayrıldı. Suratlarından düşen bin parça olan çift çıkan ayrılık haberlerine Birce Akalay’a ayrılık haberleri ve neden ağladığı soruldu sessiz kalan Akalay araca binerken eşi Leventoğlu iddiaları yalanladı.

Aynı gece Sarp Levendoğlu, Bebek’te yeni taşındıkları eve gitmek yerine soluğu Kuruçeşme’de bir gece kulübünde aldı. İçeride yaklaşık 6 saat kalarak sabahlayan oyuncu, dışarıda basın mensuplarının olduğunu öğrenince görüntü vermemek için deniz taksiyle mekândan ayrıldı.

INSTAGRAM SAYFASINI KAPATTI

Birce Akalay, tüm bu olayların üzerine aynı gece Instagram sayfasını ani bir kararla kapattı. Ünlü oyuncunun aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabını bir anda kapatması kafaları karıştırdı.

Öte yandan Sarp Levendoğlu sabahın ilk ışıklarında arabasının içinden güneşin doğuşunu izlerken çektiği fotoğrafı İnstagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımının altına, ‘’Eyvallah kaliteli… Ve çocuklar. Söylediğin gibi sabah akşam beni bekleyeceksin kamera kayıtlarında söylediğin gibi finonun çocuğu otur şimdi arabanda bekle’’ notunu düştü.

Instagram hesabını kapatan Birce Akalay ise twitter hesabından yaptığı paylaşımla yine şaşırttı. Fotoğrafın altına, Mutluluğu karşısına geçip izlemek güzelliktir, iyiliktir. Ardına geçip kusur aramak ise ancak gaflet olabilir. Notunu düşerek barıştıklarını ilan etti.

Birce Akalay’ın bu paylaşımından sonra Sarp Levendoğlu da Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altındaki notu silerek paylaşımını güncelledi.

Evliliklerinde inişli çıkışlı bir süreç yaşadıkları ortaya çıkan ünlü oyuncu çiftin, sorunlarını bir an önce çözmelerini diliyoruz.

 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBİRCE AKALAY  SARP LEVENDOĞLU