UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARI KIRMIZILILARA ESKİŞEHİR'DE BÜYÜK ŞOK! GALATASARAY ESKİŞEHİR KARŞISINDA 4-3 MAĞLUP OLDU!..

SARI KIRMIZILILARA ESKİŞEHİR'DE BÜYÜK ŞOK! GALATASARAY ESKİŞEHİR KARŞISINDA 4-3 MAĞLUP OLDU!..

SARI KIRMIZILILARA ESKİŞEHİR'DE BÜYÜK ŞOK! GALATASARAY ESKİŞEHİR KARŞISINDA 4-3 MAĞLUP OLDU!..

Galatasaray, kümede kalmaya oynayan Eskişehirspor'a 4-3 yenilerek kötü gidişini sürdürdü.

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor. Yeni teknik direktör Jan Olde Riekernik önderliğinde ilk maçına çıkan sarı-kırmızılılar Eskişehirspor deplasmanında 4-3’lük yenilgi alarak kötü gidişini sürdürdü.

Galatasaray 10. dakikada Bilal Kısa’nın uzaktan kaydettiği muhteşem vuruşla ilk golü buldu. 40. dakikada Jeremy Bokila ile eşitliği sağlayan Es-Es, oyunda dengeyi sağladı. İkinci yarıya golle başlayan taraf Galatasaray oldu. Yasin Öztekin’in 49. dakiakdaki kafa golü Cimbom’u yeniden öne geçirirken bu sevinç uzun sürmedi.

Eskişehirspor 53. dakikada Nadir Çiftçi, 58’de Anel Hadzic ve 68. dakikada Kaan Kanak’ın golleriyle sarı-kırmızılı takımı nakavt etti. Semih Kaya’nın 90+3’teki golü yeterli olamdı.

Eskişehirspor bu skorla birlikte 22 puana yüselirken, Galatasaray 39 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı takım kazanamama serisini 4 maça çıkardı.

RIEKERINK SÜRPRİZİ

Süper Lig’de ilk maçında boy gösteren teknik direktör Jan Olde Riekerink, ilk 11’de ufak bir değişikliğe gitti. Hollandalı çalıştırıcı Aurelien Chedjou’yu yedek kulübesine çekerek Ryan Donk’u Semih Kaya ile birlikte defansın göbeğine yerleştirdi. Kamerunlu Galatasaray’ın yedek kadrosunda yer buldu.

MUSLERA KAPTAN

Selçuk İnan ve Sneijder sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyince takım kaptanlığı bandı kaleci Muslera’ya verildi. Galatasaraylı futbolcular yaşanan terör olayları nedeniyle siyah forma giyerek sahaya çıktı.

Karşılaşma öncesinde Diyarbakır’da şehit düşen polisler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın ardından Eskişehirsporlu ve Galatasaraylı futbolcular hakemlerle birlikte ‘Teröre hayır’ yazılı pankart ile fotoğraf çektirdiler.

Eskişehirspor-Galatasaray karşılaşmasını Vali Güngör Azim Tuna ile her iki kulübün yöneticileri şeref tribününden izledi.

RODRIGUEZ 11’E

Wesley Sneijder, Hakan Balta, Selçuk İnan ve Jason Denayer’in yokluğunda kısıtlı seçim şansı bulunan Hollandalı teknik adam orta sahayı Bilal Kısa, Jose Rodriguez ve Emre Çolak üçlüsünden kurdu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Karşılaşmanın oynandığı Eskişehir Atatürk Stadyumu çevresinde güvenlik önlemlerini yoğunlaştıran polis her maçta olduğu gibi bu maç öncesinde de futbolcular ve taraftarlar içeri girmeden önce stat içerisinde bomba uzmanlarıyla geniş çaplı arama yaptı. Taraftarların madeni para, çakmak ve pet şişeyle stat içine girmelerine de izin verilmedi.

Süper Lig 28. hafta maçında Eskişehirspor, Osmanlıspor deplasmanına gidecek. Galatasaray ise evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  eskişehir