UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSPANYA'DA EL CLASİCO HEYECANI! HAFTA SONU OYNANACAK DEV MAÇ’TA KADROLAR BELLİ OLDU!..

İSPANYA'DA EL CLASİCO HEYECANI! HAFTA SONU OYNANACAK DEV MAÇ’TA KADROLAR BELLİ OLDU!..

İSPANYA'DA EL CLASİCO HEYECANI! HAFTA SONU OYNANACAK DEV MAÇ’TA KADROLAR BELLİ OLDU!..

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) hafta sonu oynanacak "El Clasico" öncesinde Barcelona ve Real Madrid takımları tüm hazırlıklarını tamamladı.

Real Madrid'de sakatlığı devam eden Raphael Varane ile teknik heyetin kararıyla kadro dışında kalan Mateo Kovacic ve Alvaro Arbeloa yarınki forma giyemeyecek. Barcelona'da ise Jeremy Mathieu ve Adriano sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. 

La Liga'nın 31. haftasında oynanacak mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantılarında her iki takımın teknik direktörlerinin iddialı açıklamalar yapması, dikkat çekti.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, "En iyi şekilde hazırlandık çünkü bu tür maçlarda yüzde 100 düzeyde olmak zorundasın. Mathieu dışında tüm futbolcularımız milli takımlarından çok iyi durumda döndü. Motive olmuş durumdayız ve sadece yarınki maçı düşünüyoruz." dedi.

İspanyol teknik adam, ligde Barcelona'nın Real Madrid'in 10 puan önünde yer almasının hatırlatılması üzerine yarınki maç sonucunun ligin kaderi için "belirleyici" olabileceğini ve zor bir maça çıkacaklarını vurguladı.

Lionel Messi'nin kariyerindeki 500. golünü atmasına 1 gol kaldığını hatırlatılması üzerine Enrique, "Bu rakam, başka galaksiden olanların rakamı! 500 gol. İnanılmaz bir şey. Bazı futbolcuların antrenmandaki golleri dahil bu rakama ulaşamaz. Messi'nin yüzünü gördüm. Kazanmak için çıldırıyor." değerlendirmesinde bulundu.

 

- "Bu fırsatı kullanmalıyız"

 

Teknik direktörlük kariyerinde ilk El Clasico maçına çıkacak Real Madrid'in çalıştırıcısı Zinedine Zidane ise "İyi bir dönemdeyiz ve bu fırsatı kullanmalıyız. Çok karakterli bir takımız. Her anlamda çok iyi durumdayız" diye konuştu.

Fransız teknik adam, Real Madrid'in ileri üçlüsü Gareth Bale, Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo'nun bu zamana kadar hiçbir El Clasico maçını kazanamamış olmalarının hatırlatılması üzerine ise "Yarınki maç bunu değiştirmek için ideal. Bunu deneyeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

La Liga'da sezonun ilk maçında Barcelona'nın Santiago Bernabu'da Real Madrid'i 4-0 yendiği maç hakkında futbolcularıyla konuşmadığını dile getiren Zidane, "Futbolcularım ne olduğunu biliyorlar. Bunu konuşmaya gerek yok. Tüm maçları kazanmak için buradayız. Yarınki randevuya iyi hazırlandık. Ortada 3 puan var ve bunu kazanmaya çalışacağız. El Clasico farklı bir maç ama nihayetinde sadece bir maç." açıklamasında bulundu. 

Zidane, antrenman sırasında Jese'nin bir müdahalesinin ardından hafif sakatlığı bulunan Toni Kroos'un ciddi bir sorunu olmadığını ve yarınki karşılaşmada forma giyeceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, geçten hafta hayatını kaybeden Barcelona'nın Hollandalı efsane futbolcusu ve teknik adamı Johan Cruyff, El Clasico'da anılacak. Barcelonalı futbolcuların Katalanca olarak "Teşekkürler Johan" yazılı formalarla sahaya çıkacağı, Nou Camp tribünlerindeki 90 bin taraftarın Cruyff'un Barcelona'daki sırt forma numarası "14" ve "Teşekkürler Johan" yazılı pankart kareografisi yapacağı da duyuruldu.

El Clasico öncesinde La Liga'da Barcelona 76 puanla lider, Real Madrid ise 66 puanla 3. sırada yer alıyor. Bahis şirketleri, yarınki karşılaşma öncesinde Barcelona'yı favori gösteriyor. Güvenlik önemlerin maksimuma çıkarıldığı maç öncesinde takımların muhtemel ilk 11'leri şöyle:

Barcelona: Bravo, Jordi Alba, Mascherano, Pique, Busquets, Rakitic, İniesta, Sergi Roberto, Neymar, Luis Suarez, Messi

Real Madrid: Keylor, Sergio Ramos, Pepe, Danilo, Carvajal, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema

 AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERELCLASİCO  MESSİ  RONALDO