UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHTEŞEM TASARIMLARIN MİMARI KARABULUT: “HUZURLU VE MUTLU BİR HAYAT TASARIMDAN GEÇİYOR”

MUHTEŞEM TASARIMLARIN MİMARI KARABULUT: “HUZURLU VE MUTLU BİR HAYAT TASARIMDAN GEÇİYOR”

MUHTEŞEM TASARIMLARIN MİMARI KARABULUT: “HUZURLU VE MUTLU BİR HAYAT TASARIMDAN GEÇİYOR”

Decodavia iç mimarlık genel müdürü hakan karabulut şiddet ve gerilimin toplumsal hayatın her alanına egemen olmaya başlamasıyla insanlar için evleri ve iş yerlerinin en güvenli alanlar olma vasfının daha da arttırdığını söyledi.

İnsan hayatının büyük bir kısmının ev ve iş yerlerinde geçtiğine işaret eden decodiva iç mimarlık genel müdürü hakan karabulut, huzursuz yaşamın kaynağının da ev ve iş yerleri olduğunu belirtti.

Karabulut bu açıdan bakıldığında tasarımın oldukça önem taşıdığına dikkat çekerek “günümüzde huzuru ve mutluluğu dört duvar arasında yaşamak mecburiyetinde kalıyoruz. Çünkü modern hayatın azımsanmayacak bir kısmı ev iş yeri ve sosyal mekanlarda geçiyor. Bizim yapmamız gereken ömrümüzün çoğunluğunu geçirdiğimiz bu mekanlarda sinerji yakalamak ve hayatımızı olumlu bir çizgide götürmek olmalı aksi taktirde şiddet, huzursuzluk, umutsuzluk hayatımızdan çıkmayacaktır” diye konuştu.

TASARIM YENİ BİR KAVRAM

26 – 29 mart tarihlerinde congresium’da yapılacak yapı ve dekor fuarında yer alacak olan tek tasarım firması olduklarını ifade eden Karabulut;

“Tasarım Türkiye için çok yeni bir kavram. Geçmişte sadece mobilya anlamında dekorasyon vardı, bugün ise yaşamın her alanında, her yerinde tasarım var. Tasarımın girdiği her yerde bir farkındalık, bununla birlikte kalite standardı ortaya çıkmaktadır. Yaptığımız işle aslında hayatı renklendiriyoruz. Bir mekanı sıfırdan alıp konsept geliştirip huzurlu ve sağlıklı bir hayatı sizlere sunuyoruz bu fuarda alanlarında donanımlı ve tecrübeli arkadaşlarımız sizlere tasarım ve uygulama alanlarının bütününde merak ettiğiniz konularda yardımcı olacak ve detaylı bilgileri bizden alacaksınız” dedi 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHakan karabulut  tasarım