UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BADE İŞÇİL CEPHESİNDE YENİ GELİŞME! ORTAK HESABI BOŞALTTI!..

BADE İŞÇİL CEPHESİNDE YENİ GELİŞME! ORTAK HESABI BOŞALTTI!..

BADE İŞÇİL CEPHESİNDE YENİ GELİŞME! ORTAK HESABI BOŞALTTI!..

Temiz bir sayfa açarak Malkoç Süalp'ten boşanmaktan vazgeçen Bade İşçil'in ortak hesaptaki her şeyi Büyükada'daki bir banka kasasına transfer ettiği ortaya çıktı.

Bade İşçil ve Malkoç Süalp'in mutlulukları kısa sürdü. İşçil'in değerli eşyaları kaçırdığı iddia edildi. Olay sonrasında Büyükada'da yaşayan ailesinin evine giden İşçil'in, bir süre önce mahkeme kararıyla Etiler'de açılan banka kasasındaki her şeyini, Büyükada'daki bir banka kasasına transfer ettiği öğrenildi.

ETİLER'DEKİ EV SORUN OLDU

Çocuk oyuncağına dönen Bade İşçil ve Malkoç Süalp cephesinde gün geçmiyor ki yeni bir olay yaşanmasın. Hayatlarına temiz bir sayfa açmak için boşanma davalarından vazgeçen çiftin arası Etiler'deki evin devri yüzünden hafta içi bir kez daha açılmıştı.

"BEN MAL PEŞİNDE DEĞİLİM"

Olay sonrasında Büyükada'da yaşayan ailesinin evine giden İşçil'in, bir süre önce mahkeme kararıyla Etiler'de açılan banka kasasındaki her şeyini, Büyükada'daki bir banka kasasına transfer ettiği öğrenildi. 'Ben mal mülk peşinde değilim' diyen ünlü oyuncun kocasına ait 4 saat, altın takılar, oğlu Azur'a ait takılar ve Malkoç Süalp'in anne yadigârı gerdanlığını da bir buçuk aydır iade etmediği ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBADE İŞCİL  MALKOÇ SÜALP