UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MART AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN İSİM CEM YILMAZ OLDU!..

MART AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN İSİM CEM YILMAZ OLDU!..

MART AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN İSİM CEM YILMAZ OLDU!..

2016 yılının Mart ayında magazin sayfalarında en çok Cem Yılmaz haberleri yer buldu. Gerek son filmi, gerekse aşklarıyla konuşulan Yılmaz, 719 habere konu oldu..

Geride bıraktığımız mart ayında magazin sayfalarında en çok yer alan isim komedyen Cem Yılmaz oldu. Ünlü komedyen Mart ayı boyunca 719 defa habere konu olarak birinci tamamladı.

Murat Boz’un, sinemalarda gösterilen “Kardeşim Benim” filmi, Aslı Enver ile başlayan birlikteliği ve evlilik kararı başta olmak üzere 603 haberle ikinci oldu.

Ayın en çok konuşulan üçüncü ismi ise Alp Özcan ile yeni bir aşka yelken açan Meryem Uzerli oldu. Uzerli, 504 kez medyaya yansıdı.

Tarkan dördüncü oldu

Geride bıraktığımız ay magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde Tarkan 436 haberle dördüncü olurken, Sezen Aksu’nun da toplam 428 haber ile beşinci sırayı aldığı ortaya çıktı.

Interpress’in yaptığı haber araştırmasında, Mart ayında magazin sayfaların da yer alan ve çıkan haber adetlerine göre oluşan ilk on sırasında yer alan diğer ünlü isimlerin Demet Akalın, Ebru Gündeş, Aslı Enver, Hande Yener ve Bülent Ersoy olduğu saptandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcem yılmaz  çok konuşulan  mart