UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK USTA KAYAHAN’IN DOĞUM GÜNÜ KONSERİNE KIZI BESTE AÇAR NEDEN KATILMADI? İŞTE OLAY AÇIKLAMA!..

BÜYÜK USTA KAYAHAN’IN DOĞUM GÜNÜ KONSERİNE KIZI BESTE AÇAR NEDEN KATILMADI? İŞTE OLAY AÇIKLAMA!..

BÜYÜK USTA KAYAHAN’IN DOĞUM GÜNÜ KONSERİNE KIZI BESTE AÇAR NEDEN KATILMADI? İŞTE OLAY AÇIKLAMA!..

Geçen cuma büyük usta Kayahan mezarı başında anılmış ancak anma törenine Kayahan’ın büyük kızı Beste Açar katılmamıştı. Beste Açar, bir süredir üvey annesi İpek Açar ile babasından kalan miras ve şarkı hakları nedeniyle mahkemelik olmuştu. Kayahan’ın kızı Beste Açar, katıldığı canlı yayında İpek Açar hakkında ‘Hakkımı helal etmiyorum’ diyerek ağlamıştı.

Geçtiğimiz yıl 3 Nisan’da kansere yenilen büyük usta Kayahan doğum gününde, şarkılarıyla anıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gecede, Mustafa Ceceli’den Yonca Lodi’ye ve Suat Suna’ya kadar birçok isimde sahneye çıkarak, Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını söyledi.

Duygusal anların yaşandığı gecede, Kayahan’ın gitarı sahne de mumlar arasına konuldu. Kayahan’ın hiç bilinmeyen fotoğrafları da slayt gösterisi halinde sergilendi. Nilüfer, yol arkadaşı Kayahan’la ilgili duygu dolu sözleriyle gecede büyük alkış aldı.

Gecenin en önemli anı ise Nilüfer ile İpek Açar’ın Kayahan’ın “Melankoli” isimli şarkısında düet yaptığı sırada yaşandı. İkili, seyircilerin yoğun alkışları arasında büyük ustanın “Melankoli” şarkısını seslendirdi.

Gecede Kayahan’ın kızı Beste Açar için ayırılan koltuklar boş kaldı. Beste Açar babası Kayahan’ın Anma Gününe katılmadığı gibi Doğum gününe de katılmadı.

Konser öncesi basın mensuplarının karşısına geçen İpek Açar, Kayahan’ın kızı Beste Açar’ın konsere davet edilmediği ile ilgili iddialara cevap vererek, “Hakikaten bugün biz burada Kayahan Bey’in yaş gününü kutlamak için varız. Beste Hanım’da evladıdır, kızıdır tabii ki onu davet ettik, çağırdık. Sizler de göreceksiniz zaten protokolde de yeri hazırdır kendisinin. Davet etmediğimiz haberleri doğru değil. Kimden duydunuz bilmiyorum ama biz davet ettik kendisini. Tabii ki o da babası ile ilgili bir organizasyon yapar. İnşallah onların gecesi de çok güzel geçer” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKayahan  Beste Açar