UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MÜZİK FESTİVALİ HANGİ TÜRK ŞARKICIYI AĞIRLIYOR?..

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MÜZİK FESTİVALİ HANGİ TÜRK ŞARKICIYI AĞIRLIYOR?..

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK MÜZİK FESTİVALİ HANGİ TÜRK ŞARKICIYI AĞIRLIYOR?..

10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük müzik festivali Sziget Festivali’nin en önemli sahnelerinden biri olan Europe Stage’in headliner’larından biri de Ceza olacak.

Macaristan’ın Budapeşte kentinde Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda 10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük müzik ve kültür etkinliği olan Sziget Festivali bu sene Ceza'yı da ağırlıyor.

1 hafta boyunca 50’ye yakın sahnede yaklaşık 1000 sanatçının yer alacağı festivalde dünyanın dört bir yanından gelen 500 bine yakın festivalsever Rihanna, Muse, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Manu Chao La Ventura, Oscar and the Wolf, Bastille, Block Party, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Crystal castles, David Guetta, Jake Bugg, Parov Stellar, Roisin Murphy, Sia, Boys Noize ve daha bir çok sanatçı ile birlikte Ceza’yı seyretme şansı yakalayacak.

Türkiye’nin en sevilen sanatçıları arasında yer alan Ceza, 2002 yılında ilk solo albümü Med Cezir'i yayınladı. ABD'li efsanevi rap sanatçısı Tech N9ne'ın "All 6's & 7's" albümündeki "Worldwide Choppers" adlı parçada rap müzigin dünya genelinde önemli isimleriyle birlikte yer aldı. MTV EMA ödülünü alan ilk Türk müzisyen olan ve son albümü “Suspus” iTunes tarafından 2015’in En İyi Rap / Hip Hop albümü seçilen sanatçı, albümle aynı adı taşıyan şarkısı “Suspus” ile NPR (National Public Radio) Müzik tarafından açıklanan 2015’in En İyi Şarkıları listesinde tek Türk sanatçı olarak yer aldı.

Ceza canlı orkestrasıyla birlikte Sziget Festivali’nde 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 20:00’de Europe Stage’de headliner olarak sahne alacak.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsziget festivali  ceza