UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERATCAN’IN DEDESİ İLE BABAANNESİ KONUŞTU: "GEÇİMLERİNDE DÜZENSİZLİK VE AİLE BAĞININ KOPUK OLMASINDAN BUNLAR OLDU!..”

BERATCAN’IN DEDESİ İLE BABAANNESİ KONUŞTU: "GEÇİMLERİNDE DÜZENSİZLİK VE AİLE BAĞININ KOPUK OLMASINDAN BUNLAR OLDU!..”

BERATCAN’IN DEDESİ İLE BABAANNESİ KONUŞTU: "GEÇİMLERİNDE DÜZENSİZLİK VE AİLE BAĞININ KOPUK OLMASINDAN BUNLAR OLDU!..”

İstanbul Kartal’da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi ormanlık alandaki su kanalında bulunan Beratcan Karakütük’ün dedesi Mehmet Çakır ve Babaannesi Azime Karakütük İHA’ya konuştu.

6 yıldır kızı ve damadının kendisi ile konuşmadığını ve yaşanan olayın kızı ve damadı arasında aile geçimindeki düzensizlik sonucu bu olayların başlarına geldiğini söyledi.

“BU ACIYI ALLAH BİZE YAŞATTI, BAŞKASINA YAŞATMASIN”

Torunun kaçırıldığında köyde olduklarını olayı duyar duymaz bir gün sonra İstanbul’a gittiklerini anlatan dede Mehmet Çakır, “ Orada durumu detaylı bir şekilde öğrendik ve 15 gün orada kaldık. Biz döndükten bir gün sonra ise cesedi bulundu. Bazı suçlamalar var. Aile geçimlerinde bir düzensizlik uzun süredir sürdüğü ve aile bağının olmayışından dolayı bu olaylar başlarına geldi. Ergün kendisi 10 yıldır çocuklarıyla doğru dürüst ilgilenmedi. Benim kızım kendi çabalarıyla, kendi çalışmasıyla çocuklara baktı. Ev işini okullarını kendi ilgilendi. Babasının bir katkısı olmadı. 6 yıldır da beni aramıyorlardı. Bizle kavga ediyor diye benimle görüşmüyorlardı. Torunumu toprağa verdim. Bu acıyı Allah bize yaşattı, başkasına yaşatmasın” dedi.

Kızı Türkan’ın katil zanlısı ile ilişkisi olduğu yöndeki iddialara ise dede Çakır, “ O konularda bizim bilgimiz yok. Televizyonda izlediğimiz kadarıyla herkes başında kendi suçunu hafife almak için bu tür şekillerde konuşması gerekmek durumunda kalıyor demek ki. Beratcan’ın abisi Berkay ise bu konularda bize hiçbir şey demedi” ifadesinde bulundu.

“YAVRUMUN BAŞINI YEDİLER”

Beratcan’ın babaannesi Azime Karakütük ise, kendisinin cahil olduğunu ve olayları televizyonlardan duyduğunu söyleyerek, “ Oğlumun evini taşlamışlar. Oğlum cenazeyi getirdikleri gün eve geldi ama bu olaylarla ilgili hiç konuşmadık. Fırsat olmadı” dedi.

Gelinin bir başkasıyla ilişkisi olduğu ise televizyonlarda gördüklerini de kaydeden yaşlı kadın, “ Onun kız kardeşleri de biliyor her şeyi. Bir şeyler diyorlardı birbirlerinin kulaklarına. Biz önceden hiç böyle duymamıştık. Bu olayla her şey ortaya çıktı” dedi.

Dede Mehmet Çakır’ın torunlarına hep kızının baktığını söylemesi üzerine Azime Karakütük ile tartıştı. Mehmet Çakır, “ Sazlarda barlarda gez. Hanımının numarasına başkasına verince olacak sonuç bu diyince, Azime Karakütük ise, “ Bir yavrumun başını yediler. Buraya gelince telefonları susmuyordu. Kimlen konuşuyorsan dediğimde bana işyerimden arkadaşlarım arıyor diye inkar ediyordu” diye cevap verdi.

İHA

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberat ca  dede  babaanne