UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYA BAŞAR ESKİ EŞİ LEVENT KIRCA İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

OYA BAŞAR ESKİ EŞİ LEVENT KIRCA İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

OYA BAŞAR ESKİ EŞİ LEVENT KIRCA İLE İLGİLİ HANGİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut ile kızı Ayşe, babalarının mirasını reddetti. Oya Başar, çocuklarının neden mirası reddettiğine dair açıklama yaparak "Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz. 10 yıldır zaten maddi bir alışveriş olmamıştı çocuklarıyla arasında" dedi.

İki kardeşin, usta tiyatrocunun borçlarını üstlenmemek için bu kararı aldığı iddiası üzerine, aile adına Oya Başar bir açıklama yaptı.

"LEVENT'İN MALINI MÜLKÜNÜ İSTEMİYORUZ"

Başar, söz konusu davanın sadece Umut ve Ayşe değil, Levent Kırca'nın ilk evliliğinden olan oğlu Oğulcan tarafından da açıldığını ileri sürdü. Hürriyet'e konuşan Başar, "Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz. 10 yıldır zaten maddi bir alışveriş olmamıştı çocuklarıyla arasında. Yani 10 yıl önce kopardık maddi anlamda aramızdaki her bağı. Oğulcan'la kurdukları şirketle ne iş yaptıklarını da bilmiyorduk. Çocuklar bilmediğimiz bir parayı kabul etmek istemedi. Onlara kalan tek şey babalarının adı. Borç harç varsa da Levent ile Oğulcan'ındır, o konuda bilgimiz yok. Cenazenın ardından biz eve gitmedik, Oğulcan gidip evi boşaltmış. Onların şirketi, varsa da onların borcu. Ayrıca miras reddi için ilk davayı da bildiğim kadarıyla Oğulcan açtı." dedi.

SABAH 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoya başar  levent kırca  miras