UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEKLENEN FİLMDE YEPYENİ FOTOĞRAFLAR SİNEMA SEVENLERLE PAYLAŞILDI!..

BEKLENEN FİLMDE YEPYENİ FOTOĞRAFLAR SİNEMA SEVENLERLE PAYLAŞILDI!..

BEKLENEN FİLMDE YEPYENİ FOTOĞRAFLAR SİNEMA SEVENLERLE PAYLAŞILDI!..

X-Men serisinin son filmine ait yepyeni fotoğraflar yayınlandı…

Geçtiğimiz cuma günü gösterime giren Batman v Superman: Adaletin Şafağı, çizgi roman hayranlarının gündemini şu sıralar fazlasıyla meşgul ediyor olsa da önümüzdeki günlerde bizleri oldukça yoğun ve renkli günler bekliyor.

Zira mayıs ayının ilk haftalarında Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ve onun hemen ardından da X-Men: Apocalypse, vizyona girecekler.

X-Men serisinin bugüne kadarki en pahalı ve en gösterişli filmi olacak olan X-Men: Apocalypse'i geçtiğimiz günlerde kapak konusu olarak sayfalarına taşıyan İngiliz sinema dergisi Empire, filmle ilgili bugüne dek görülmemiş fotoğraflara yer verdi…

Yönetmenliğini Matthew Vaughn'un yaptığı 2011 yapımı X-Men: Birinci Sınıf filmiyle sinema perdesine geri dönen serinin üçüncü filmi olacak olan X-Men: Apocalypse'e ait bu fotoğraf galerisinde yeni filme adını da veren dünyanın en güçlü ve en yaşlı mutantı olan Apocalypse karakterinin diriliş sahnelerine ait fotoğraflar özellikle dikkat çekiyor.

Son yıllarda oynadığı Inside Llewyn Davis, Ex Machina ve Star Wars: The Force Awakens gibi filmlerle yıldızı her geçen gün biraz daha parlayan yetenekli oyuncu Oscar Isaac tarafından canlandırılan Apocalypse karakteri, bütün bir insan ırkını yeryüzünden silmeyi amaç edinmiş olan kadim bir mutant olarak yeni filmde öne çıkıyor.

Apocalypse ile birlikte mahşerin 4 atlısı olarak yer alacak mutantlar arasında; Magneto, Psylocke, Angel ve Storm gibi karakterler yer alırken, onları durdurmaya çalışan Profesör X'in mutant grubu ise; Cyclops, Jean Grey, Beast, Nightcrawler, Quicksilver ve Mystique'ten oluşuyor.

Sinema perdesinde son olarak 2006 yapımı X-Men: Son Direniş'te gördüğümüz ve ünlü oyuncu Ben Foster tarafından canlandırılan Angel karakterine yeni filmde Ben Hardy hayat verecek.

Televizyon dünyasının fenomen prodüksiyonu Game of Thrones'dan tanıdığımız Sophie Turner'ın Jean Grey'e hayat vereceği yeni filmin bir diğer sürprizi ise; Nightcrawler rolüyle ağır bir makyaj çalışması altında karşımıza çıkacak olan Kodi Smit-McPhee.

Yönetmenliğini, daha önce serinin 3 filminin yönetmenliğini üstlenmiş olan Bryan Singer'ın üstlendiği X-Men: Apocalypse, dünyayla aynı anda 27 Mayıs 2016 tarihinde ülkemizde de vizyonda olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERX-Men Apocalypse  Fotoğraf