UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR ANKARA EFSANESİ "ÇALGI ÇENGİ 2" FİLMİ İÇİN HEYECAN DORUKTA!..

BİR ANKARA EFSANESİ "ÇALGI ÇENGİ 2" FİLMİ İÇİN HEYECAN DORUKTA!..

BİR ANKARA EFSANESİ "ÇALGI ÇENGİ 2" FİLMİ İÇİN HEYECAN DORUKTA!..

Tam 5 yıl aradan sonra hayranlık yaratan ´Çalgı Çengi´ filminin ikincisi geliyor. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir´in yaptığı çok büyük beğeni toplayan ´Çalgı Çengi´nin ikincisi olacak ´Çalgı Çengi 2: Allahım Sana Geliyorum´ 2017´de sinemaseverlerle buluşacak.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir´in yine başrolde olacağı ´Çalgı Çengi 2´nin geleceği haberi şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Üstelik filmin yine yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapacak olması, başrol oyuncularının ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir´in olması şimdiden çok ama çok güleceğimiz bir proje gelebileceğini gösteriyor.

´Çalgı Çengi 2: Allahım Sana Geliyorum´ filminin senaryosu da Selçuk Aydemir´ait olacak. Filmde Ahmet Kural ve Murat Cemcir´in yanı sıra Bora Akkaş ve Cahit Gök gibi isimler de rol alacak.

Filmin konusu ise şöyle: İlk filmde başlarını mafya ile tesadüfen belaya sokan ikili, devam filminde sürdürdükleri hayatı geride bırakıp, yola mafya ile beraber devam etme kararı alacak gibi görünüyor.

´Çalgı Çengi 2: Allahım Sana Geliyorum´ filmi 2017´de sinema salonlarında ki yerini alacak. Kesin tarih henüz belli olmadığından netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

MİLLİYET

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçalgı çengi  ahmet kural  murat cemcir