UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Oya Doğan – Vatan Makaron
‘TATLI İNTİKAM’IMIZ OLDU!..
D Productions’ın yapımını, Ayşe Durmaz’ın yapımcılığını, Barış Erçetin’in yönetmenliğini, Pınar Ordu Arslan ve İlker Arslan’ın senaristliğini, Alp Yenier’in müziklerini ve Güliz Ayla’nın jenerik müziğini üstlendiği Tatlı İntikam, cumartesi akşamı Kanal D’de ilk bölümüyle görücüye çıktı. Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Ayşenil Şamlıoğlu, Can Nergis, Çağrı Çıtanak, Hazal Türesin, Cemre Gümeli, Zeyno Günenç, Kerem Atabeyoğlu, Bülent Seyran, Elif Çakman, Seren Deniz Yalçın, Emre Taşkıran, Gürsu Gür, Barış Gönenen, Kaan Küçük ve Ayla İydiş’in rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 5.15, AB’de 5.58, ABC1’de 5.49 reytingle tüm gruplarda 2’inci oldu. Romantik komedileri çok sevdiğimi her zaman söylerim. O nedenle ekranda bir romantik komedi daha izleyecek olmak benim için iyi haber. Dizinin oldukça iyi bir tanıtım çalışması yapıldı. Tanıtımın hedef kitleye ulaştığı da reytinglerden belli oluyor. Ah Ayşenil Şamlıoğlu ah! Sen bir dizide olursun da farkını ortaya koymaz mısın? Yine muhteşemdi ve sahneye girer girmez dizinin tüm dünyasını değiştirdi. Leyla Lydia Tuğutlu’yu ben beğendim. Ancak oynadığı Pelin karakterinin ilk bir saatlik motivasyonu ne yazık ki, onu antipatik kıldı. Zeki Alasya’ya çakılan selamı da alkışlıyorum. Hayırlı olsun, tatlı bir intikamımız oldu. Herkesin emeğine sağlık!
Onur Baştürk – Hürriyet Kelebek
Batman mi Superman mi?
İki süper kahramanın bir araya geldiği malum filme giden herkes aynı soruya maruz kalıyor: “Batman’ci misin Superman’ci mi?” Dünyanın en zor sorusu değil elbet.
Benim yanıtım belli: Superman’ciyim.
Çünkü...
* Batman şımarık malikane çocuğu, Superman mütevazı çiftçi çocuğu... 
* Batman’in emrinde Alfred’i, bir sürü ıvır zıvır son teknoloji oyuncağı var. Superman ise bir yalnız kovboy...
* Batman duygularını hiç belli etmiyor, Superman’in duyguları ise şelale: Lois’in adını duyunca onun için akan sular duruyor. 
* Batman’in kurtarma formülleri karışık, Superman’in ise belli: Uçuyor kurtarıyor, bir bakışıyla her yeri yakıp geçiyor. 
* Batman kendini çok ciddiye alıyor, Superman ise boş zamanlarında sarsak Clark olacak denli samimi, sevimli...
* Batman çok pozcu, Superman ise gayet doğal.
İşte bu nedenlerden ötürü Superman’ciyim!
Dahası Batman v Superman filmi de aslında bir Superman filmi olmuş. Hikaye hep onun üstüne kurulu. 
Ayrıca Superman’in etrafındaki karakterler filmde hayli baskın (annesi, aşkı Lois, gazetesi, Lex Luthor).
Rahşan Gülşan – Sözcü
KAHRAMANLARIN EN TOMBİŞİNİ ÖPERİM!
Hatta öpmekle de bırakmam. Sıkı sıkı sarılır, sevgi manyağı yaparım kendisini. Çünkü Panda Po’ya aşık olmak bunu gerektirir. Hafta sonu sinema için iki seçeneğim vardı; Biri Batman Superman’a Karşı. Diğeri ‘Kung Fu Panda 3’Batman’i yönetmen Christopher Nolan’la zirvede bıraktığım ve Ben Affleck’i bu role hiç yakıştıramadığım için Kung Fu Panda’yı seçtim. Bu serinin hastasıyım. Joe Black, Angeline Jolie ve Dustin Hoffman gibi müthiş sanatçıların seslendirmedeki başarısı bir yana film, bir serinin üçüncü filmiyle bile insanı etkilemeyi başarabileceğinin bir kanıtı. Filmdeki animasyonlar müthiş bir görsel şölen yaratıyor. Hele arada hikâye gereği üç boyutlu animasyondan iki boyutlu klasik çizime geçtiklerinde müthiş zevk alıyorum. Hikâyeyi anlatıp tadınızı kaçırmak istemem ama eğer panda seviyorsanız serinin bu filmi sizi daha çok tatmin edecek. Bir de filmin sonundaki Şangay Roxi Müzikal Stüdyosu’nun seslendirdiği Çince ‘Kung Fu Fighting’ şarkısına lütfen dikkat!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları