UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANTALYA'NIN KEMER İLÇESİ'NDEKİ EĞLENCE KULÜPLERİ, RUSYA KRİZİ SONRASI TANITIM ÇALIŞMALARINI UKRAYNA'DA YOĞUNLAŞTIRDI!..

ANTALYA'NIN KEMER İLÇESİ'NDEKİ EĞLENCE KULÜPLERİ, RUSYA KRİZİ SONRASI TANITIM ÇALIŞMALARINI UKRAYNA'DA YOĞUNLAŞTIRDI!..

ANTALYA'NIN KEMER İLÇESİ'NDEKİ EĞLENCE KULÜPLERİ, RUSYA KRİZİ SONRASI TANITIM ÇALIŞMALARINI UKRAYNA'DA YOĞUNLAŞTIRDI!..

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki eğlence kulüpleri, Rusya krizi sonrası tanıtım çalışmalarını Ukrayna'da yoğunlaştırdı. İlçede faaliyet gösteren Club Aura'nın ortağı Adnan Şeker, "Zorlu bir sezon diyerek gidip evde oturacak halimiz yok" dedi.

Rusya krizi gölgesinde yeni turizm sezonuna yönelik tanıtım çalışmalarını sürdüren Kemer'deki eğlence kulüpleri, yönünü Ukrayna'ya çevirdi. Son dönemde Ukrayna'nın belli kentlerinde tanıtım partileri düzenleyen kulüpler, Ukraynalı turistleri bölgeye çekmeye çalışıyor. Club Aura ve Rixos Otelleri, geçen hafta Harkov kentinde tanıtım partisi düzenledi. Ukrayna'nın ünlü şarkıcısı Monatik'in de sahne aldığı partide, Ukraynalı modellerin katıldığı bikini defilesiyle yaz tatiline vurgu yapıldı. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Partiye katılanlar arasında yapılan çekilişle de talihli bir çifte 5 yıldızlı otelde tatil hediye edildi.

Tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Club Aura'nın ortağı Adnan Şeker, "Her yıl Rusya'da yaptığımız tanıtımlarımızı bu yıl Ukrayna'ya kaydırdık. İlk olarak 18 Mart'da Ukrayna'nın Harkov kentinde tanıtım partisini yaptık ve çok ilgi gördü. Hatta sadece Harkov'dan değil diğer 5 şehirden de gelenler oldu" diye konuştu.

"UKRAYNA, AVRUPA VE TÜRK PAZARI"

Daha önce Rus sanatçılarla yaptıkları konser anlaşmalarını da Ukrayna ve Avrupalı sanatçılara yönlendirdiklerini vurgulayan Adnan Şeker, "Tabi ki Türk sanatçıları da unutmadık çünkü bu yıl beklentilerimiz ve çalışmalarımız Ukrayna, Avrupa ve Türk pazarı" dedi.

"KIŞTAN ÇALIŞMALARIMIZI YAPIYORUZ

Yeni turizm sezonunun zorlu geçeceğine işaret eden Adnan Şeker, şöyle dedi:

"Zorlu bir sezon' diyerek gidip evde oturacak halimiz yok. Yeni sezonun durumuna göre kendimizi planlıyoruz. Özellikle Türk, Ukrayna ve Avrupa pazarlarına yönleneceğiz. Bu sezonu en az eksiyle kapatmayı planlıyoruz. Tanıtım anlamında da kıştan çalışmalarımızı yapıyoruz ve ses getirdiğine inanıyoruz. Çünkü oraya gelen ve harcama kapasitesi olanların hepsi, sosyal medyada binlerce takipçisi olan insanlar. O geceden resimler ve videolar herkesin sayfasında, televizyonunda ve radyolarında yer almış durumda."

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantalya  kemer  ukrayna