UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYATININ FİLME ALINACAĞI HABERLERİ KENAN SOFUOĞLU’NUN HOŞUNA GİTTİ. KIVANÇ TATLITUĞ’U KENDİSİNE YAKIŞTIRDI MI?.. İŞTE O RÖPORTAJ!..

HAYATININ FİLME ALINACAĞI HABERLERİ KENAN SOFUOĞLU’NUN HOŞUNA GİTTİ. KIVANÇ TATLITUĞ’U KENDİSİNE YAKIŞTIRDI MI?.. İŞTE O RÖPORTAJ!..

HAYATININ FİLME ALINACAĞI HABERLERİ KENAN SOFUOĞLU’NUN HOŞUNA GİTTİ. KIVANÇ TATLITUĞ’U KENDİSİNE YAKIŞTIRDI MI?.. İŞTE O RÖPORTAJ!..

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne sponsoru olan firmanın tanıtımına katılmak için gelen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, iyi başlayamadığı sezonda hedefinin beşinci kez dünya şampiyonu olmak istediğini söyledi. Hayatının filme alınacağına dair çıkan haberleri de değerlendiren Sofuoğlu, "Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmiyorum. Ama proje hoşuma gitti" dedi.

Uludağ'daki Grand Yazıcı Otel'de Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen 5'inci Uludağ Ekonomi Zirvesi, bir dünya şampiyonunu ağırladı. Kendisine sponsor olan Integral Forex firmasının tanıtımı için motosikletiyle zirveye gelen Kenan Sofuoğlu, konuklardan büyük ilgi gördü. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sofoğlu, sezona iyi başlayamadığını belirterek, "Birinci yarışta lastiğimin patlaması nedeniyle puan alamadım. İkinci yarışta ise ikinci olarak 20 puan aldım Şu anda genel klasmanda dördüncü sıradayım" dedi. Önünde uzun bir sezon olduğunu belirten Milli motosikletçi şöyle konuştu: "Her şey yolunda giderse 5'nci kez dünya şampiyonu olabilmek için mücadele edeceğim. Daha sezonun başındayız. Konuşmak zor. En iyi dereceler şu anda bizde. Motor sporlarında neyin ne olduğu belli olmuyor. İlk yarıştaki gibi teknik bir sıkıntıdan dolayı puan kaybedebiliyorsun. Bir yarışta puan kaybettiğin puanı 5 yarışta telafi etmek için mücadele ediyorsun. Kolay bir sezon olmayacak."

"SABOTAJDAN ŞÜPHELENİYORUM"

Sezonun ilk yarışı sırasında lastiğinin patlaması ile ilgili sabotajdan şüphelendiğini daha önceki röportajlarında anlatan Kenan Sofuoğlu bunun kanıtlanmasının imkansız olduğunu söyledi. Sofuoğlu, şöyle konuştu:
"O konuda net bir gelişme bulmak imkansız. Çünkü lastiğim ile alakalı bir sıkıntı yaşamıştım. Bana o düşünceyi iten hafta sonu boyunca o lastikleri denemiştim ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Yarışta ise sıkıntı oluştu. Bunu kanıtlayacak bir veri dünyanın hiçbir yerinde mümkün değil. Bazen motor sporlarında dengenin değişmesi için yapılması gereken hareketler var. Ben bunlardan biri olarak düşünüyorum. Takımımla alakası yok. Onu arkada bıraktık. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı sonuçlar alırız."
 

HAYATI FİLM OLACAK MI?..KENDİ AĞZINDAN DİNLEYELİM!.. 

Kenan Sofuoğlu, hayatının anlatılacağı bir filmin yapılacağına dair haberler yayınlandığının hatırlatılması üzerine, şöyle devam etti:
"Kıvanç Tatlıtuğ'un Kenan Sofuoğlu'nu oynamak istemesi benimde hoşuma gitti. Gerçekleşir veya gerçekleşmez bunu bilmiyorum. Kendisiyle görüşmedim. Ama proje benim hoşuma gitti. Şuanda istediğim bir proje değil. Bunu ben kariyerimi noktaladıktan sonra düşünüyorum. Daha öncede görüştüklerimiz oldu. Ciddi anlamda hiç kimseyle oturup da bu işi yapalım şeklinde bir görüşmemiz olmadı."
DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKENAN SOFUOĞLU