UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ANALİZ!.. ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARI ANNELERİNE Mİ BABALARINA MI BENZİYOR?..

UÇANKUŞ ANALİZ!.. ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARI ANNELERİNE Mİ BABALARINA MI BENZİYOR?..

UÇANKUŞ ANALİZ!.. ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARI ANNELERİNE Mİ BABALARINA MI BENZİYOR?..

Anne karnına düştükleri andan itibaren basının gözdesi oldular. En az anne babaları kadar dikkat çeken dünyalar tatlısı minik yaramazların hangileri annelerine hangileri babalarına benzediğini sizler için araştırdık.

İlk ailemiz Demet Şener ve İbrahim Kutluay. Evliliğinden İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunan Demet hanım çocuklarının benzerliği konusunda şanssız güzellerden. Hem abla İrem hem de küçük kardeş Ömer babalarına benziyor. Özellikle kızları İrem için 'babasının kızı' demek hiç yanlış olmaz. Yüzünde annesinin hatlarından esintiler taşısa da göz, saç rengi, bakışı ve gülüşüyle babasının kopyası İrem.

Geçtiğimiz yıl yollarına ayıran Çağla Şikel ve Emre Altuğ’un çocuklarını inceleyelim istiyoruz. Uzay ve Kuzey anne  babalarından farklı benzerlikler taşısa da özellikle Uzay’ın dudakları tıpkı babası Emre Altuğ’un dudakları.  İki kardeşin yuvarlak yüz hatlarını ve kalın dudaklarını baba Emre Altuğ’dan aldığı kesin.

Sırada Gülben Ergen ve eski eşi Mustafa Erdoğan’ın çocukları var. Çocuklarının benzerliği bakımından şanslı iki isim. Büyük oğulları Atlas, ikiz oğulları Ares ve Güney hem anneden hem babadan benzerlikler taşıyor. 

Büyük oğulları Atlas minicik burnu ve yüz hatlarıyla annesinin bir kopyası olsa da ikizlerle birlikte babası Mustafa Erdoğan’dan da benzerlikler taşıyor. Atlas’ın, çatık kaşlarıyla babasının sert duruşu arasında bir benzerlik olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Geçtiğimiz yıllarda yollarını ayıran Ebru Şallı ve Harun Tan’ın çocukları Beren ve Pars’a geliyoruz şimdi de.. Baba ile oğullarının yan yana konan resimleri her şeyi anlatıyor. Beren ve Pars'ın babalarına benzerlikleri ilk bakışta dikkatleri çekiyor.  Özellikle gözleri ve yüz hatları.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu da babasına benzeyen çocuklardan. Babası Kaya Çilingiroğlu’nun kopyası gibi.

Yeliz Yeşilmen’in dünyalar tatlısı Asya annesinin hık demiş burnundan düşmüş. 

Haluk Bilginer’in bu çocukluk fotoğrafı kızı Nazlı’nın kendisine ne kadar çok benzediğini ortaya koyuyor. Nazlı’nın özellikle gözleri ve dudak yapısı babasının bire bir kopyası.

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan çifti ve kızları su. Ünlü çiftin kızları su, hınk demiş babası Yağmur Atacan’ın burnundan düşmüş. Pınar Altuğ bu duruma bozuluyor mu bilmiyoruz ama, kaşı, gözü, yüz hatları hatta saçları bile tıpkı babası.

Şebnem Özinal ve Şefik Öztek çiftinin kızları Ayşe’nin kime benzediğini inceliyoruz son olarak. Bu görüntülerden sonra minik Ayşe babasına benzediğini söylemeye gerek yok sanırım.

UÇANKUŞ ÖZEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlüler  çocukları