UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYA FUTBOLU YASTA! EFSANEVİ FUTBOLCU JOHAN CRUYFF İÇİN TAZİYE MESAJLARI YAĞDI!..

DÜNYA FUTBOLU YASTA! EFSANEVİ FUTBOLCU JOHAN CRUYFF İÇİN TAZİYE MESAJLARI YAĞDI!..

DÜNYA FUTBOLU YASTA! EFSANEVİ FUTBOLCU JOHAN CRUYFF İÇİN TAZİYE MESAJLARI YAĞDI!..

Dünya futbol tarihinin efsane futbolcularından Hollandalı Johan Cruyff’un hayatını kaybetmesinin ardından futbol dünyası taziye mesajlarıyla üzüntülerini ifade ettiler.

Dünya futbol tarihinin efsane isimlerinden Hollandalı Johan Johan Cruyff, yakalandığı kanser hastalığı sonucunda 68 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından bugün birçok kulüp sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. Başta FIFA, UEFA olmak üzere Cruyff'un futbola başladığı Ajax ile Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Paris Paris Saint-Germain, Milan, Galatasaray ve Fenerbahçe, efsane oyuncunun ölümünden dolayı üzüntülerini dile getirdiler.

FIFA, “Huzur içinde uyu, hatıralar için teşekkürler” yazarken, UEFA da Cruyff'un 68 yaşında hayatını kaybettiği belirterek, “Efsane oyuncu, antrenör ve yöneticinin vefatından dolayı üzüntülüyüz. O 1970’li yıllarda futbola yetenekleri ve özgür yaklaşımı ile ilham verdi” paylaşımında bulundu.

Liverpool, Real Madrid, Milan, Barcelona ve Paris Saint-Germain gibi kulüpler de efsane oyuncu Cruyff’un 68 yaşında hayatını kaybetmesinden dolayı üzüntülü olduklarını ifade ettiler. Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu’da açıklama yayınlayarak, oyuncu ve yönetici olarak kulüp tarihini değiştirdiğini söyledi.

Galatasaray, futbol dünyası tarafından özleneceğini belirtirken, Fenerbahçe ise huzurlar içinde uyuması dileğinde bulundu.

İHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJohan Cruyff