UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Cengiz Semercioğlu – Hürriyet Kelebek

DEDİKODU SİTESİNİ İFLAS ETTİRECEK ÜNLÜ!

Amerika'da ilginç bir magazin davası karara bağlandı geçen gün... Dedikodu ve magazin sitesi Gawker, eski güreşçi ve oyuncu Hulk Hogan’ın seks kasetini yayınlamıştı. Abartmışlardı durumu anlayacağınız. Hulk Hogan da siteye ağır bir tazminat davası açmıştı. Mahkeme kararını verdi ve Gawker sitesini tam 115 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum etti. Bu kadar tazminatı beklemeyen koskoca Hulk Hogan kararı duyunca avukatına sarılıp ağladı. Şimdi Gawker sitesinin bu tazminatı nasıl ödeyeceği konuşuluyor. Çünkü sitenin yıllık geliri 45 milyon dolarmış. Tek umutları bir üst mahkemenin tazminatı düşürmesi. Yoksa sitenin anahtarlarını Hulk Hogan’a verecekler belki de...

Ömür Gedik – Hürriyet Kelebek
ÖPÜŞME KRİZİNE HAK VERDİM!

Dünya güzeli de olsan, sevgilin başka bir kadınla rol gereği bile olsa öpüşünce çıldırabiliyorsun. Sözde değil, isminin önünde de dünya güzeli yazan Almeda Abazi, sevgilisi Tolgahan Sayışman dizide Amine Gülşe ile öpüştü diye evi terk etmiş. Geçen gün magazin konseyi yazılarında Kadir Doğulu’ya dizide sevgilisi Neslihan Atagül’ün Burak Özçivit ile öpüşmesi sorulunca “sıkıntı yok” demesini alkışlamıştık. Ne de olgun adam, helal olsun demiştik. Şimdi bu durumda Almeda’yı da yerden yere vurmam lazım. Ama ben Almeda’yı da anlıyorum. Kadınların içindeki kıskançlık duygusu erkeklerinkinden daha farklı. Erkekler işi mantığa dayandırdıklarında sorunu içlerinde çözüyorlar. Ama ya kadınlar? Daha duygusallar. Mantık devreye girse bile bir süre sonra duygulara yenik düşebiliyorlar. Almeda da haklı yani.
Gelin Tanış Olalım…
Usta oyuncu Fırat Tanış, müzik ve oyunculuğunu birleştiren bir gösteriyle geliyor. Oyunculuğuyla tiyatroseverleri, türküleriyle de müzikseverleri şaşırtmaya hazırlanıyor. Türk tiyatrosunun önde gelen dramaturglarından Semih Çelenk’in yazıp yöneteceği “Gelin Tanış Olalım” adlı türkülü oyuna çok az kaldı, nisan ayında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Fırat Tanış, bu projenin ülkemizin içinde bulunduğu şartlara ve yaşadığı travmalara adeta bir terapi gibi olacağını söyledi. Provaların sürdüğü oyunu iple çekenlerin başında geldiğimi söylememe gerek var mı?

Sina Koloğlu – Milliyet Cadde
İşte Galatasaray!

Abdi İpekçi tıka basa dolu... Galatasaray Odeabank - Bayern Münih maçına teröre inat taraftarlar gelmiş. Bayern Münih’in gelmeye çekindiği yazılmıştı. Haklılarmış! ULEB Avrupa Kupası çeyrek final karşılamasında Bayern’i yendi ve yarı finale çıktı. Maç sonrası Ergin Ataman TRT Spor kamerasına; “Ülkenin yaşadığı zor ve sıkıntılı günlerde bir nebze olsun Türk halkına Türk sporseverlerini mutlu ettiğimiz için çok mutluyum. Çocuklar çok büyük bir iş başardılar” diyordu. Hani o çok söz ettikleri ‘Galatasaraylılık ruhu’ var ya işte o gece yaşandı. Kısıtlı kadrosuyla mücadele eden Galatasaray’ı yönetimin artık görmesi lazım. Ergin Ataman ne kadar dayanır bilemeyiz. Futbola harcanan paraların yanında kısıtlı bütçeyle basketbolda bu kadar başarılı gidiliyorken, ‘hedef küçültme’ laflarının edilmemesi lazım. Neyin ne olduğunu önümüzdeki üç sene içinde görürüz zaten! 

Oben Budak – HT Magazin
JEFF BUCKLEY ARAMIZDA…

Bu hafta beni mutlu eden ve rahat nefes almamı sağlayan albümlerin başında ne zamandır yeni bir eserine rastlayamadığımız Jeff Buckley’ninki geliyor. Kendisini elim bir kazada kaybedeli seneler olsa da Columbia firmasına girdiği 1993 yılında yapılan kayıtlar ‘You and I’ adı altında piyasaya sunuldu. İlk şokumu Sly and The Family Stone’s çıkışlı efsane şarkı ‘Everyday People’ı yorumlamasıyla yaşadım. Albümün kartonetinde Led Zeppelin’in kurucusu ve efsane gitarist Jimmy Page’in “Sanatçının ilk işleri inkâr edilemeyecek bir biçimde onun nasıl bir müzik dâhisi olduğunu bizlere gösteriyor” yazısı da mevcut. Led Zeppelin cover’ı ‘Night Flight’ın da yer aldığı albüm, 90’larda daha çok karşılaştığımız dâhi-sanatçı kavramını hatırlatır cinsten.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları