UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYAT ŞARKISI’NIN GÜZEL YILDIZI BURCU BİRİCİK EVLENİYOR MU?..

HAYAT ŞARKISI’NIN GÜZEL YILDIZI BURCU BİRİCİK EVLENİYOR MU?..

HAYAT ŞARKISI’NIN GÜZEL YILDIZI BURCU BİRİCİK EVLENİYOR MU?..

‘Hayat Şarkısı’ dizisinde ‘Hülya’ karakterine hayat veren Burcu Biricik, yeni dizisiyle büyük beğeni topluyor. Güzel oyuncu, başrolünü Birkan Sokullu ile paylaştığı dizisiyle seyirciyi her Salı akşamı ekran başına topluyor. Dizide Birkan Sokullu’ya aşık olan Burcu Biricik, gerçek hayatta ise reklamcı Emre Yetkin’le ilişkisine tam gaz devam ediyor.

Güzel oyuncu Burcu Biricik geçtiğimiz günlerde ağustos ayında evleneceği nişanlısı Emre Yetkin ile Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Biricik’in, başrollerini Birkan Sokullu ile paylaştığı ‘Hayat Şarkısı’ adlı dizisiyle ilgili sorulara “çok içime sinen bir bölüm oldu umarım reytingler güzel olur, mutluyum” diyerek cevap verdi.

Biricik, izleyicinin ‘Hülya’ karakterini ve diziyi çok benimsemesini ve kısa sürede dizisinin tutması ile ilgili sorulara ise “Herkes çok samimi ve çok candan oynuyor diyerek cevap verdi.

Burcu Biricik’e kötü kalpli ‘Hülya’ karakteri ile ilgili sorulara kızdığı şeylerin de olduğunu ama rolünü sevdiğini belirtti. Yayından kaldırılan diziler ile ilgili sorulara bizim elimizden gelen bir şey yok diyerek yanıt veren Biricik, Özel hayatıyla ilgili soruları cevapsız bırakarak nişanlısı Emre Yetkin’le birlikte evlerinin yolunu tuttu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBurcu Biricik  Emre Yetkin