UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ GENÇ FUTBOLCUDAN DÖNÜŞ SİNYALİ GELDİ!..

HANGİ GENÇ FUTBOLCUDAN DÖNÜŞ SİNYALİ GELDİ!..

HANGİ GENÇ FUTBOLCUDAN DÖNÜŞ SİNYALİ GELDİ!..

Roma'da forma giyen milli futbolcu Salih Uçan önemli açıklamalarda bulundu:

"Kontratımda belirli bir imkan var. O kullanılırsa, orada devam edeceğim ya da Fenerbahçe'ye döneceğim"

İtalya'nın Roma ekibinde forma giyen milli futbolcu Salih Uçan, "Kontratımda belirli bir imkan var. O kullanılırsa, orada devam edeceğim ya da Fenerbahçe'ye döneceğim." dedi.

2017 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde 29 Mart Salı günü deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda bulunan Salih Uçan, ay-yıldızlıların yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Salih, Roma'da kiralık olarak oynadığını hatırlatarak, "Kontratımda belirli bir imkan var. O kullanılırsa, orada devam edeceğim ya da Fenerbahçe'ye döneceğim. Mayıs ayında belli olacak. Her şeyin hayırlısı olsun. İki sonucun da hayırlı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Ümit Milli Takım'ın eleme grubunda 6 puana sahip olduğunu ve Hollanda ile çekiştiğini belirten Salih Uçan, "Daha önce Slovakya ile oynamadık. İlk maçımızı deplasmanda yapacağız. Kolay bir maç olmayacak. İnşallah kazanıp gruptaki maç avantajımızı, puanımızı iyi yere getirmek istiyoruz. Slovakya'yı deplasmanda yenersek 9 puana çıkacağız ve önemli bir puan elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Salih, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın kadrosunda yer alma isteğiyle ilgili bir soru üzerine, "Burada iyi oynadığım takdirde oraya gitmek istiyorum. Hocamız tabii ki bilgi alıyordur." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde Belek'te kamp yaptığı otelin sahasında antrenman yapan milliler, ısınma hareketleri, pas ve istasyon çalışmalarının ardından çift kale maç oynadı.

AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSalih Uçan  Milli Takım  Fenerbahçe