UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜZÜ ASİTLE YANIP TANINMAZ HALE GELEN SUNUCU GALAYA KATILDI!..

YÜZÜ ASİTLE YANIP TANINMAZ HALE GELEN SUNUCU GALAYA KATILDI!..

YÜZÜ ASİTLE YANIP TANINMAZ HALE GELEN SUNUCU GALAYA KATILDI!..

Yüzü asitle yanıp tanınmaz hale gelen sunucu Katie Piper, Batman serisinin yeni filminin galasına katıldı.

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Batmen Süperman'a Karşı: Adaletin Şafağı'nın  Avrupa galası  İngiltere'nin başkenti  Londra'da yapıldı. Yüzü asitle yanıp tanınmaz hale gelen sunucu  Katie Piper de  Batman serisinin yeni filminin galasına katıldı.

ASİT SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

Birçok önemli galaya da ev sahipliği yapan Odeon Sineması'ndaki galaya filmin oyuncu ve kamera arkası ekibinin yanı sıra  İngiltere'nin TV ve sinema ünlüleri de katıldı. Gecenin en çok ilgi gören konuklarından biri de bir zamanlar uğradığı asit saldırısıyla tanınmaz hale gelen ve dünyanın gündemine oturan 32 yaşındaki sunucu  Katie Piper 'dı. 2008 yılında erkek arkadaşının tuttuğu bir tetikçinin asit saldırısı nedeniyle yüzü tamamen eriyen ve tanınmaz hale gelen model ve sunucu  Katie Piper çok uzun süren tedavi sürecinin sonuçlarını da gözler önüne serdi.

KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

Siyah bir gece elbisesi giyen Piper, yüzündeki gülümsemeyle kötü günlerin ve çektiği acıların artık çok gerilerde kaldığını da gözler önüne serdi. Asit saldırısının ardından yüzü tanınmaz hale gelen  Katie Piper, önce  İngiltere'de tedavisine başladı. Yıllar içinde 100'e yakın operasyon geçirdi.

TÜRKİYE'DE TEDAVİ OLDU

Hayata tutunma öyküsü ve iyileşme süreci İngiliz  Channel 4 tarafından belgesel haline getirilen Piper,  İngiltere 'de kendisini tedavi eden Doktor Muhammet Cevad'ın önerisiyle  Türkiye'ye gelerek ünlü estetik cerrah  Onur Erol’un tecrübeli ellerine emanet etti kendini. Dr.  Onur Erol genç kadının yüzünü mikro yağ enjeksiyonu ile yanık izlerinden temizledi. Tüm bu zorlu tedavi sürecinin ardından  Katie Piper, hayata döndü. Geçen yıl Richard James Sutton ile evlenen Piper'ın bir de çocuğu oldu.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13