UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RIHANNA BİR KEZ DAHA TÜRKİYE’YE GELİYOR! AYRINTILAR HABERİMİZDE!..

RIHANNA BİR KEZ DAHA TÜRKİYE’YE GELİYOR! AYRINTILAR HABERİMİZDE!..

RIHANNA BİR KEZ DAHA TÜRKİYE’YE GELİYOR! AYRINTILAR HABERİMİZDE!..

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'nın açılışında dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'yı sahneye çıkarmak için harekete geçti.

Beşiktaş camiasının uzun süredir tamamlanmasını beklediği Vodafone Arena Stadı, 10 Nisan Pazar günü devlet protokolü ve divan kurulu üyelerinin katılımıyla yapılacak törenle hizmete girecek. Siyah beyazlılar yeni mabedindeki ilk maçını da 11 Nisan Pazar günü Bursaspor ile oynayacak...

Stadın açılış planlamasıyla ilgili Divan Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, hem açılış organizasyonu hem de yaşadıkları duygularla ilgili açıklamada bulundular.

Stadın açılış müjdesini “Eve Dönüyoruz” diye veren Orman, geri sayıma geçmek için sayaç butonuna Öğüt ile birlikte bastı...

RIHANNA İÇİN SPONSOR FİRMALARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Beşiktaş Kulübü,  Vodafone Arena için kademeli açılış planlarını düzenlendi.

Yeni sezon açılışında sahneye dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın çıkarılması hedefleniyor. Bu doğrultuda THY ve Koç gibi sponsor firmaları da devreye sokan siyah beyazlı yönetim tam anlamıyla gövde gösterisi yapmakta kararlı.

Rihanna’yı İstanbul’a getirmek için uzun bir süredir görüşmelerini sürdüren yönetim, süper yıldızın konser ve seyahat programını da göz önüne alarak alternatif planlar hazırlıyor.

HÜRRİYET 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRİHANNA  BEŞİKTAŞ