UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE SAMSUNG GALAXY S7'YLE İPHONE ARASINDAKİ 8 FARK!..

İŞTE SAMSUNG GALAXY S7'YLE İPHONE ARASINDAKİ 8 FARK!..

İŞTE SAMSUNG GALAXY S7'YLE İPHONE ARASINDAKİ 8 FARK!..

Geçtiğimiz günlerde MWC 2016'da tanıtılan ve 14 Mart tarihinde piyasada olması beklenen Iphone ve Galaxy S7 Edge'in arasındaki 8 farkı sizler için derlendi.

Suya Dayanıklılık

Samsung Galaxy S7, yarım saate kadar neredeyse bir metre derinlikte çalışabiliyor. iPhone ise yağmurda bile kullanılırsa risk yaratabilir!

Hızlı Şarj

Galaxy S7'nin pilini, yarım saat içerisinde %60'a getirmeniz mümkün. iPhone telefonlarda yarım saat içerisinde %40 verim alabiliyorsunuz.

Kablosuz Şarj

Uzun yıllardır Apple tarafından bir devrim niteliğinde geleceği konuşulan kablosuz şarj etme özelliği, Samsung Galaxy S7 ile hayatımıza girmiş bulunuyor. Aynı zamanda kablolu şarjdan daha hızlı olması da büyük bir yenilik.

Hızlı Odaklanma

Evet üşenmemişler aynı anda iki telefonu da, aynı görüntüye bakarak bir odak noktası yakalamışlar. Sonuç olarak, Samsung S7 daha hızlı yakınlaşıp, odaklayabiliyor.

Karanlıkta Fotoğraf Perfromansı

Diyarfam açıklığı bakımından avantajını koruyan Samsung S7 ile, karanlık ortamlarda iPhone'dan daha fazla ışığı yakalayabilen fotoğraflar çekebilirsiniz.

Her Zaman Açık Özelliği

iPhone ile saati veya takvimi görmek istediğinizde telefonu uyandırmak zorundasınız. Fakat S7'nin yeni özelliği sayesinde, her an telefon üzerinden bu bilgilere ulaşmak mümkün olabiliyor.

Hafıza Kartı

Eğer iPhone'unuzun hafızasını güçlü tercih ediyorsanız, 128 GB'ye kadar dahili opsiyonunuz bulunuyor. Bununla beraber Galaxy S7 üzerine 200 GB'ye kadar harici hafıza kartı takmak mümkün. Evrensel micro SD teknolojisi kullanılıyor.

Neredeyse İki Kat Pil Ömrü

Evet, Galaxy S7'nin teknik olarak bakıldığında neredeyse iki kat büyük bir pile sahip olduğu gözüküyor. Tabii bunun uygulamada vereceği sonuç da çok önemli. Pilleri karşılaştırmak gerekirse şöyle açıklayalım:

Galaxy = 3,000mAh.

iPhone 6s = 1,715mAh.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsamsung Galaxy S7 Edge  Iphone