UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI GÖKHAN TÖRE'NİN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!..

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI GÖKHAN TÖRE'NİN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!..

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI GÖKHAN TÖRE'NİN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!..

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre, ameliyat olmayacağını açıkladı. 3 haftayı bulan sakatlığı sürekli olarak spekülasyon konusu olan Gökhan Töre, durumu ile ilgili zaman zaman yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi ve ameliyat olmayacağını açıkladı.

Torku Konyaspor ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde sakatlanan genç oyuncu için kulüp tarafından iki -üç günde düzeleceği açıklanmış ancak bu süre 3 haftayı bulmuştu. İki sakatlık arasında bir de gribal enfeksiyon yaşayan Töre'nin takıma ne zaman döneceği tam bir muamma konusu olmuştu. Konuşmayı ve kendisi hakkında bilgi vermeyi pek sevmeyen Töre, bu duruma daha fazla dayanamadı ve kendisi hakkında çıkan spekülatif haberler karşısında sosyal medya hesaplarından sık sık açıklama yapmaya başladı.

Son olarak Almanya'da ameliyat olacağı haberleri üzerine Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan Töre, "Tedavi olmak için Almanya'ya geldim. Ameliyat olmuyorum. En kısa zamanda iyileşmeyi umut ediyorum" diyerek durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. Tedavi olmak için bugün Almanya'ya giden Töre, Milli maçlar için verilen arada tedavisini yaptırarak Türkiye'ye dönecek.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökhan töre  ameliyat