UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK SİNEMASININ ‘ALTIN ÇOCUK’ LAKAPLI SANATÇISI 80. YAŞINI KUTLADI!..

TÜRK SİNEMASININ ‘ALTIN ÇOCUK’ LAKAPLI SANATÇISI 80. YAŞINI KUTLADI!..

TÜRK SİNEMASININ ‘ALTIN ÇOCUK’ LAKAPLI SANATÇISI 80. YAŞINI KUTLADI!..

Türk Sinemasının ‘’Altın Çocuk’’ lakaplı ünlü sanatçısı Göksel Arsoy’un 80. Yaşı Bakırköy’de kutlandı. Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği(BASAD) işbirliğiyle Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, Müşfik Kenter Salonu; Göksel Arsoy sevenleriyle doldu.

BAŞKAN KERİMOĞLU, REYHAN SOKAK’IN ADINI GÖKSEL ARSOY SOKAK OLARAK DEĞİŞTİRECEĞİZ         

Gecede söz alan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ‘‘Türk Sinemasının kilometre taşlarından olan Göksel Arsoy’un 80. Yaşını kutladığımız için çok mutluyum ve buradan söylemek istiyorum ki Belediye Meclisinde, Bakırköy’ün her sokağına sanatçılarımızın isimlerini vermeyi görüşeceğiz ve Reyhan sokağın adını da Göksel Arsoy sokağı olarak değiştirmeyi istiyoruz.’’ dedi.

GÖKSEL ARSOY, BEN 40 YAŞINDAYIM

Ünlü sanatçı Göksel Arsoy’da yaptığı konuşmada,” Ben aslında bugün 40. Yaş günümü kutluyorum. Nüfus cüzdanında yaş 80 yazabilir ama ben kendimi 40 yaşında hissediyorum” demesi üzerine salon alkıştan adeta yıkılacaktı.

Gülsen Tuncer’in sunduğu, Göksel Arsoy’un oğlu Gökhan Sağıroğlu ve kızı Aşkım Sağıroğlu’nun sahnede konuşma yaparak babalarının doğum gününü kutladıkları gecede; BASAD TSM Korosu da salonu dolduran misafirlere mini konser verdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13