UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HER DİNLEYİŞTE YENİ BİR ŞEY KEŞFEDECEKSİNİZ! ÖZGÜR ÇAYAN UZUN BİR ARADAN SONRA 'SEN BAŞKASI KOKUYORSUN' İLE GERİ DÖNDÜ!..

HER DİNLEYİŞTE YENİ BİR ŞEY KEŞFEDECEKSİNİZ! ÖZGÜR ÇAYAN UZUN BİR ARADAN SONRA 'SEN BAŞKASI KOKUYORSUN' İLE GERİ DÖNDÜ!..

HER DİNLEYİŞTE YENİ BİR ŞEY KEŞFEDECEKSİNİZ! ÖZGÜR ÇAYAN UZUN BİR ARADAN SONRA 'SEN BAŞKASI KOKUYORSUN' İLE GERİ DÖNDÜ!..

Özgür Çayan uzun bir aradan sonra yepyeni şarkısı “Sen başkası kokuyorsun” adlı single’ını çıkarttı. Şarkının güçlü sözleri, müziği ve yorumu dinleyenlerin ihanet duygusunu derinden hissettiriyor.

İlk albümü “Aşk artık burada oturmuyor” adlı albümünden sonra sahneye devam eden, ancak yeni şarkılarını sunmak için doğru zamanı bekleyen Özgür Çayan “İhanet, kadın-erkek ilişkilerindeki en yaralayıcı ayrılık hali. İnsan sevgilisini kokusu ile yaşar. Araya başka bir kokunun karıştığını hissetmek, kolay kaldırılacak ve silinecek bir duygu değil. Her şey unutulsa da o koku hep kalıyor maalesef. Genelde şarkılar aşkın kokusunu anlatır. Ben ben ihanetin kokusunu anlatmak istedim ” dedi.

“Sen başkası kokuyorsun” şarkısına Burak Ertaş yönetmenliğinde, profesyonel oyuncuların eşliğinde klip çekildi. Klipte, şu aralar TV’de “Kördüğüm” dizisinde oynayan Cihan Yenici ve “Yaprak dökümü” dizisinden hatırladığımız Gülşah Ertuğrul eşlik etti.

“Sen Başkası Kokuyorsun” 22 Ocak 2016’da Elenor Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Çayan ayrıca bu tekli ile birlikte, müziğine daha iyi odaklanabilmek  ve profesyonel çalışmalarını yürütmesi için uzman bir ekip ile çalışmayı tercih etti.  Müzisyen, menajer olarak, uzun yıllar sanatçı Nilüfer ile çalışan Eda Şenyurt ile anlaştı.

SEN BAŞKASI KOKUYORSUN

Bütün gece ağladı

Tek bir cevap bulmak için

Soruyordu resimlere neden niçin?

Yemekler kaldı masada

Tükenmedi mumlar ama

Eriyordu bir aşk şimdi için için

 

Kapıyı çarptı adam

Yüzüne bakmadan

Yavaştan gün ışıldar

Yaşanır mıydı aşk?

Sarılıp yatmadan

Bize gece yeni başlar

 

Bilmiyorsun bilmiyorsun

Sen aşk nedir bilmiyorsun

Anlatmanı isterdim ama

Neden böyle susuyorsun?

Bilmiyorsun bilmiyorsun

Sen aşk nedir bilmiyorsun

Yaklaşmanı isterdim ama

Sen başkası kokuyorsun

 

İnatla uğraştı

Kalbini durdurmak için

Kıymeti yok

Edilen o yeminlerin

Son bir kez olsun bak bana

Gözler kalbin aynasıysa

İhanetti o aynada gördüklerim

 

Sözünü kesti adam

Durdu konuşmadan

Yavaştan gün ışıldar

Yaşanır mıydı aşk?

Sarılıp yatmadan

Bize gece yeni başlar

Söz/Müzik: Özgür Çayan

Özgür Çayan kimdir:

1979 doğumlu Özgür Çayan, lise yıllarında başladığı müzisyenliği üniversitede okurken sahneye taşıdı. 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'ne kaydoldu. Bu yıllarda çeşitli gruplarda solist olarak yer alan Çayan, İstanbul'daki birçok mekanda sahneye çıktı. 2006 yılında barlarda cover çalmayı bıraktı ve kendi şarkılarını yazmaya yöneldi. 2010 yılında ise ilk albümü Aşk Artık Burada Oturmuyor'u yayınladı. Bu süreçte reklamcılık kariyerine adım atan Çayan, bir yandan reklam yazarlığı yapmaya başladı. 2. albüm çalışmalarını tamamlamak üzere olan sanatçı; bu albümden ilk olarak “Sen Başkası Kokuyorsun” adlı şarkısını yayınlıyor. YTÜ İktisat Bölümü mezunu olan Çayan, aynı zamanda reklam yazarlığı ve seslendirme yapmaktadır.

Özgür Çayan'ın müziğini kısaca anlatmak istersek: Tekrardan kaçınan söz yazarlığı, yer yer rock'a kayan tınılar ve dinleyiciye her dinleyişte yeni bir şey keşfetme olanağı sunan şarkılar... diyebiliriz.

Söz yazarlığına kafa yoran, bu bakımdan şarkılarında kolaya kaçmayan bir anlatımı benimseyen Çayan, güçlü sözleri, akılda kalıcı nakaratlarla birleştiriyor. Sanatçı, şarkılarını bazen hikayenin anlatıcısı, bazense hikayenin kahramanı olarak yorumluyor, söz ve müziklerini ise kendisi yazıyor.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözgür çayan